05. iulie 2020

Viorica Dăncilă, într-o vizită de lucru în Neamţ

 

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în județul Neamț. Aceasta a avut și o întrevedere cu șeful CJ Neamț, Ionel Arsene.

“Am primit astăzi la Neamț vizita premierului României, Viorica Dăncilă, pentru a vedea stadiul în care se alfă mai multe lucrări hidrotehnice finanțate de Guvernul României în județul nostru. Premierul a fost însoțit în această vizită de lucru de către Ministrul de Interne, doamna Carmen Dan, de către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

Deplasarea în teritoriu a început în orașul Roznov acolo unde Apele Române derulează o lucrare de amenajare Hidrotehnica a canalului de dirijare a Cracăului pentru protejarea satului Slobozia, cu fonduri de la Guvernul României. Lucrarea a fost realizată în proporție de 70% însă nefinalizarea ei crează de fiecare dată amenințarea ca magistrala de gaz ce deservește întreg municipiul Piatra-Neamț și comuna Săvinești să fie afectată. Cu sprijinul Guvernului, lucrarea a fost reluată și va fi finalizată cât de repede posibil astfel încât să eliminam în totalitate acest risc.

Mulțumesc și cu această ocazie prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, și Guvernului PSD care acordă o atenție deosebită județului nostru și ne sprijină în derularea acestor lucrări de amploare, atât de utile pentru Neamț și locuitorii săi!”, a scris șeful CJ Neamț, Ionel Arsene, pe Facebook.

SURSA:stiripesurse.ro

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *