Connect with us

Actualitate

VIDEO – Mugur Mihăescu, revoltat de situația sumbră din România. Mesajul lui „Garcea”

Publicat

pe

Actorul Mugur Mihăescu, care deține trei localuri în Centrul Vechi, a criticat dur afirmațiile premierului referitoare la posibilitatea ca unele cluburi să fie închise după orele 23:00 pentu a evita aglomerațiile în contextul crizei coronavirusului. Antreprenorul Mihăescu a amintit de perioada comunismului în care drepturile și libertățile cetățenilor erau restrânse.

 

Mihăescu a amintit că regula închiderii localurilor în timpul serii era o practică pe care a impus-o Nicolae Ceaușescu:

„Am mai trăit vremuri în care cluburile erau închise la ora 23:00, am mai trăit vremuri în care televizorul era închis la ora 22:00! Nu aș vrea să le mai trăiesc, pentru că omul ăla care a făcut treaba asta nu a avut un Crăciun prea fericit după aia.

Eu îl sfătuiesc pe domnul Orban să fie foarte atent în declarații, pentru că s-ar putea ca cei care îl sfătuiesc să nu facă prea bine nici domniei sale, nici Guvernului. Sunt de acord să verifice domnia sa cluburile care respectă legea, dar să nu ne bage pe toți la oală că nu suntem nici ăia care ne sculăm în picioare la congrese, nici nimeni”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: Este un guvern care nu poate să stăpânească o situație

 

Mugur Mihăescu, actorul cunoscut din grupul de umor Vacanța Mare și afacerist în domeniul HoReCa este de acord cu respectare legilor și cu controalele autorităților, însă nu și cu închiderea localurilor în timpul serii, măsură care i-ar afecta financiar pe antreprenori

„Fiecare trebuie să respecte legea, categoric! Dacă dânsul nu are capacitatea și guvernul pe care îl conduce să facă controale, atunci nu este vina noastră! Înseamnă că este un guvern care nu poate să stăpânească o situație”, a declarat Mugur Mihăescu, sâmbătă, la Antena 3.

Vrea domnul Orban să închidă anumite cluburi, să ajutăm la treaba asta pe care dânsul o propune. Sigur că da! Să plătească din banii regiilor de stat pe cei din mediul privat și nu numai cluburile. Vorbesc aici de sportivi, de artiști, vorbesc de cei din transporturi și atunci le vom închide.

Nu să ne pună să ne împrumutăm la bănci și pe urmă să plătim tot noi”, a punctat afaceristul.

Orban: Sunt unele cluburi care, sincer, părerea mea e că ar trebui închise

Orban a afirmat sâmbătă că autoritățile iau în calcul posibilitatea închiderii unor cluburi în timpul nopții „Sunt unele cluburi care, sincer, părerea mea e că ar trebui închise. Și aici va trebui să ne gândim foarte serios dacă luăm și noi măsuri care au fost luate în alte țări, ca după ora 22 sau 23 să se închidă astfel de activități. Va trebui să facem o analiză și dacă nu avem capacitatea să-i readucem la respectarea normelor putem să luăm astfel de decizii”, a spus Ludovic Orban.

sursa:gandul.info

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Actualitate

Anunț de la APA SERV – apă furnizată cu presiune scăzută

Publicat

pe

Anunt primit la ora 08.35 de la CJ APASERV SA

Din cauza consumului mare de apă la nivelul Comunei Bălţăteşti, Comunei Agapia şi Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută în comuna Bălțătești, Comuna Agapia și în Orașul Tg. Neamț (strada Mărășești și strada Biruinței), existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 25.09.2020 ora 09,00 până sâmbătă 26.09.2020 ora 08,00.

 

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze apa potabilă distribuită prin sistemul de alimentare cu apă, numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei

Continua sa citesti

Popular