BREAKING NEWS
14. august 2020
11 mai, 20186min3020

(VIDEO) Liviu Dragnea și-a onorat promisiunea faţă de taximetristul din Galaţi. Mici și bere la sediul PSD

Luni după-amiază, la sediul PSD, are loc aşteptata întâlnire dintre Liviu Dragnea şi taximetristul din Galaţi care a pierdut un pariu cu liderul PSD pe Facebook.

Bogdan Lungu, un taximetrist din Galaţi, a afirmat săptămâna trecută, într-un comentariu pe pagina de Facebook a liderului PSD, că îi va oferi acestuia „o navetă de bere” dacă demonstrează că este într-adevăr el cel care răspunde comentariilor, nu o persoană din echipa sa. Liviu Dragnea a publicat un „selfie” şi l-a chemat pe gălăţean la sediul PSD, luni, la ora 17.00. La sosire, Bogdan Lungu a afirmat că nu l-a votat pe Dragnea şi nu va vota niciodată cu PSD. Acesta a refuzat să mănânce micii oferiţi de Liviu Dragnea. Micii au fost aduşi de la ferma fiului preşedintelui PSD.

La sosire, Bogdan Lungu a afirmat că nu l-a votat pe Dragnea şi nu va vota niciodată cu PSD. Acesta a refuzat să mănânce micii oferiţi de Liviu Dragnea. Micii au fost aduşi de la ferma fiului preşedintelui PSD.

“Eu mă ţin de cuvânt. Dar bănuiesc că nu o sa o bem doar noi doi că du-aia nu ne mai înţelegem. Îi transmit să se ţină de cuvânt, dar nu în stilul în care a făcut-o până acum, atât dumnealui, cât şi Guvernul şi toată lumea. Au promis autostrăzi? Au promis dublăride salarii? Dublări de salarii înseamnă 100%, nu 40%. Am o lista. Nu se ţine de cuvânt. Nu mănânc de la dumnealui. Mie pomana nici aia electorală nu imi place. Nu am pomenit de mici sau altele”, a spus gălăţeanul, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă o să bea o bere cu Liviu Dragnea, bărbatul a răspuns: “Sigur, chiar îmi e sete că vin de departe. Eu am timp.” “Am fost la proteste. Am fost şi cu copiii”, a mai spus internautul. Bărbatul este taximetrist şi susţine că şi-a amânat concediul pentru a veni la întâlnirea cu liderul PSD. După ce Liviu Dragnea a oferit mici celor prezenţi, liderul PSD s-a aştezat faţă în faţă la masă cu taximetristul gălăţean. Cei doi au discutat despre taximetrie, dar şi despre promisiunile electorale ale PSD.

S-a lăsat cu mici și bere la sediul PSD din Capitală. În fața camerelor de filmat, șeful social-democraților, Liviu Dragnea, a stat la o bere și niște mici pe grătar alături de un gălățean. Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit luni cu internautul care a pierdut un pariu cu el şi a promis că aduce o ladă cu bere, social-democratul oferind micii.

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea. Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut pariul, s-a ținut de cuvânt și s-a prezentat luni cu o navetă de bere la sediul PSD din București.

“Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi… dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem…”, spunea acesta. Bogdan Lungu a participat alături de familia sa la protestele antiguvernamentale. De altfel, el le-a declarat azi jurnaliștilor că nu a votat și nu va vota cu PSD și că are foarte multe de reproșat președintelui Camerei Deputaților. Liviu Dragnea a fost foarte bine dispus la întâlnirea cu gălățeanul și i-a invitat și pe jurnaliști să guste din micii care erau „din porc și vită”, de la fiul său. Bogdan Lungu nu a dorit să guște din micii lui Dragnea, spunând că nu vrea pomană electorală. Totodată acesta mai pariat că PSD nu va face 150 km de autostradă.

sursa: us24.ro

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *