Connect with us

Actualitate

VIDEO Atmosferă de poveste la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Boiștea

Publicat

pe

 

 

Spectacol de zile mari, la Parohia “Adormirea Maicii Domnului”din Boiștea, păstorită de preotul Gheorghe Trofin. Locuitorii din sat, dar și din împrejurimi, au fost invitați duminică, 15 decembrie, ora 16:00, la un concert de colinde susţinut de coruri de copii şi adulți printre care:
COPII AI ACELUIAȘI DUMNEZEU (grupul catehetic al Parohiei Boiștea) , CAMENA (Piatra Neamț-corul preoteselor), DOMNU’ TRANDAFIR (Școala Boiștea), RUBINE MOLDAVE (Piatra Neamț), VÂNĂTORII LUI ȘTEFAN CEL MARE( Asociația culturală Vânători), VESTITORII BUCURIEI ( ATOR Târgu Neamț ), SOCIETATEA FEMEILOR ORTODOXE, (Protopopiatul Târgu Neamț ),STROP DE LER (cadrele didactice din Petricani), CORUL DE PREOȚI PĂSTORUL CEL BUN, (Protopopiatul Târgu Neamț).
Evenimentul a avut loc pe scena Casei Sociale „ Sfântul Apostol Andrei „ Boiștea și face parte dinr-o tradiție mai veche a parohiei.

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular