BREAKING NEWS
14. august 2020

USR Timișești se pune pe treabă

Deși suntem una dintre cele mai noi organizații locale ale USR, am început deja să ne pregătim serios pentru alegerile locale din luna iunie. În scurta perioadă de la înființare, am reușit deja să ne dublăm numărul de membri și să desemnăm, prin votul Adunării Generale, candidatul USR la Primăria Timișești.

Mihai Vornicu, un tânăr antreprenor din comună, a fost ales prin votul unanim al colegilor să candideze pentru poziția de primar al comunei Timișești.
“Sperăm ca, prin implicarea noastră, să aducem un suflu nou în administrația comunei. Mulți cetățeni sunt nemulțumiți de problemele legate de utilitățile publice si nu numai. Pentru rezolvarea acestora, avem nevoie de curaj și de hotărâre. Alături de USR îmi propun să avem un rezultat bun la alegerile locale de anul acesta, să oferim comunității oameni onești și competenți. Am venit în USR pentru că aici am găsit deschidere, pentru că majoritatea membrilor sunt tineri, oameni care au avut succes în viață și care nu au avut nevoie de politică pentru a prospera. Acțiunile de până acum au dovedit că USR este un partid altfel, unde promisiunile sunt respectate, iar cetățenii exact de asta au nevoie”, a precizat Mihai Vornicu, candidat USR la Primăria Timișești.
Echipa USR Timișești este dornică să se implice în comunitate, dar pentru asta este nevoie ca mult mai mulți cetățeni să se implice în acest proiect politic. Locuitorii comunei Timișești care doresc să facă parte din această echipă, se pot înscrie pe site-ul www.usr.ro/înscriere sau ne pot lăsa un mesaj pe pagina de Facebook.
Mulțumim președinților filialelor Târgu Neamț și Răucești, Iulian Popa și Marinela Apostol, care au fost alături de noi la desemnarea candidatului USR pentru Primăria Ti
mișesti.

SURSA:USR Timișești

 

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *