Connect with us

Actualitate

Târgu Neamț pe lista neagră a celor de la DSP

Publicat

pe

În data de 28 iulie 2020 au fost confirmate pozitiv, la testul Covid-19, 26 de persoane din zona orașului Târgu Neamț. Din cauza nerespectării indicațiilor autorităților de a purta mască de protecție și de a păstra distanța fizică în locurile aglomerate, tot mai multe persoane se infectează cu coronavirus.

Zona Târgu Neamț a intrat în atenția Direcției de Sănătate Publică din județul Neamț deoarece sezonul petrecerilor, al concediilor, inclusiv sosirea în țară a diasporei au determinat numărul mare de persoane infectate, întrucât oamenii nu mai țin cont de protejarea lor sau a celor din jurul lor.

Anchetele epidemiologice se desfășoară, în continuare, iar odată cu stabilirea persoanelor care au fost apropiate de cei care au ieșit pozitivi la teste, situația îngrijorează: „Este o situație mai deosebită  în zona Târgu Neamț, probabil va trebui să luăm măsuri cât de repede. Sunt mai multe cazuri în ultima perioadă în acea zonă și, pe măsură ce înaintăm în anchetele epidemiologice, vom ajunge și la o concluzie”, a declarat Radu Firăstrău, directorul Direcției de Sănătate Publică Neamț.

În Târgu Neamț se știe de existența unor focare la Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, unde au fost depistați pozitivi 7 angajați și o firmă de confecții, dar îngrijorător este faptul că apar tot mai multe cazuri „în familie”.

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular