Connect with us

Actualitate

Târgnemțeni sunt invitați să vină cu propuneri de proiecte pentru bugetul 2020

Publicat

pe

Primarul Daniel Harpa a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care a încurajat locuitorii orașului să vină cu idei și propuneri . Iată mesajul postat de edilul orașului Târgu Neamț:

„Stimați târgnemțeni, vă invit să definim împreună priorităţile şi obiectivele de investiţii pentru anul 2020. Aștept propuneri concrete de investiții pe care doriți să le facem cu bani de la bugetul local. Idei care ar putea deveni realitate, investiții pe care le-am putea face pentru a îmbunătăți calitatea vieții și pentru a dezvolta orașul nostru. Le puteți trimite la primărie sau prin mesaj, aici, pe contul meu.
Vă mulțumesc pentru colaborare și sper ca 2020 să fie un an prosper pentru orașul nostru!

Orice propunere/ idee este bine-venită, indiferent de scara la care se poate aplica, de la cele mai mici investiții, până la cele care necesită bugete mai mari.”

 

 

 

SURSA:Daniel Harpa

Actualitate

Drum lin spre cer, prof. Gigel Bîrliba

Publicat

pe

A încetat din viață prof. Gigel Bîrliba, artist plastic și profesor de istorie. Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și tutror celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să îl așeze la odihna cea bună!

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular