Connect with us

Actualitate

Spitalul orășenesc ” Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț NU va fi spital COVID

Publicat

pe

După multe discuții în ceea ce privește transformarea spitalului orășenesc „Sfântul Dimitrie” în spital destinat doar persoanelor infectate cu coronavirus, primarul orașului vine cu o veste ce poate bucura pe mulți dintre voi.

Într-o postare scrisă pe profilul său de Facebook, primarul Daniel Harpa anunță locuitorii orașului Târgu Neamț că spitalul orășenesc ” Sfântul Dimitrie” nu va fi spital COVID.

 

Spitalul orășenesc ” Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț NU va fi spital COVID.
Mă bucur că demersurile pe care le-am făcut au găsit înțelegere la actualii guvernanți. Ar fi fost absurd să se întâmple altfel. În spiritul fair-play-ului le mulțumesc că au pus în practică variantele propuse de noi și de domnul președinte al Consiliului Județean Neamț!

 

Actualitate

Drum lin spre cer, prof. Gigel Bîrliba

Publicat

pe

A încetat din viață prof. Gigel Bîrliba, artist plastic și profesor de istorie. Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și tutror celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să îl așeze la odihna cea bună!

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular