Connect with us

Actualitate

autoselfwash.ro – echipamente și consumabile pentru spălătorii auto

Publicat

pe

SPĂLĂTORIILE AUTO SELF SERVICE – O INVESTIȚIE SIGURĂ

Spălătoriile auto Self Service funcționează numai cu plata înainte, pe bază de jetoane, cumpărate de la automatele din incinta spălătoriei. Spălătoriile pot funcționa non stop, deoarece nu au nevoie de personal.

Spălătoria Self Service nu necesită foarte mult timp pentru administrare și vă puteți face timp și pentru alte afaceri sau investiții după ce ați deschis-o. Firmele ce oferă consultanță pentru a deschide o astfel de spălătorie te vor ajuta să afli toate detaliile necesare. De la aflarea costurilor reale ale deschiderii spălătoriei, la costurile ascunse pe care trebuie să le ai în vedere, la alegerea locației și a dotărilor potrivite, până la veniturile și profitul la care te poți aștepta.

Avantajul spălătoriilor Self Service este acela că pot fi dimensionate în funcție de mărimea terenului pe care urmează să fie amplasate sau  în funcție de traficul estimat. Un alt avantaj ar fi și faptul că nu ai nevoie decât de personal care să se ocupe de mentenanța instalațiilor. Însă, ce nu știai despre investiția într-o spălătorie Self Service este că o poți recupera într-un timp foarte scurt, 2-3 ani, în funcție de fluxul de mașini.

Dacă te gândești să deschizi o spălătorie Self Wash cu jetoane trebuie să știi care sunt pașii principali pentru construcția sa.

  1. Găsirea unui teren potrivit, cu deschidere stradală,
  2. Începerea săpăturilor pentru canalizare,
  3. Turnarea fundației și a plăcii de beton,
  4. Montarea structurii metalice,
  5. Montarea policarbonatului pe acoperiș,
  6. Montarea panourilor dintre boxe, care pot fi din panouri sandwich sau policarbonat,
  7. Construcția camerei tehnice inchisă, din panou sandwich,
  8. Automatizarea cu instalația de apă si automatul pentru jetoane.

 

Din fericire, există firme ce te pot ajuta cu transformarea spălătoriei tale într-una Self Service sau o pot construi de la zero. Dacă nu știi ce echipamente sunt necesare, autoselfwash.ro te poate ajuta. Tot ei îți pot furniza echipamente și produse de top la cele mai bune prețuri. Doar la Auto Self Wash găsești consultanță de specialitate și răspunsuri la întrebările legate de tot ce presupune înființarea unei spălătorii Self Service.

autoselfwash.ro (Sc AUTODET LIVAL SRL) este furnizor de echipamente și produse pentru spălătorii auto în regim self-wash. Experiența in domeniu ne ajută să vă oferim consultanță pentru a începe/reîncepe deschiderea unei spălătorii auto self-wash.”

Date de contact:

Adresa: STR. PRINCIPALĂ 4 C, localitatea CURECHIȘTEA

Email: office@autoselfwash.ro

Telefon: 0743504474 – Liviu Cuibar

 

 

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular