Connect with us

Actualitate

Se oprește apa în Târgu Neamț. Vezi aici care sunt zonele afectate

Publicat

pe

Din cauza consumului mare de apă din ultimele zile la nivelul oraşului Târgu Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervorul din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei în oraş începând de astăzi 18.08.2020, ora 11:00 până miercuri 19.08.2020, ora 10:00.

  • Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Horia Cloşca şi Crişan, Câmpului, Alexandru Vlahuţă, Unirii şi Cartier Blebea.

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze rațional apa potabilă furnizată prin intermediul rețelei publice, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.


Totodată, pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 18.08.2020, între orele 10:00 – 12:00 în Oraşul Tg. Neamţ.

  • Vor fi afectati utilizatorii de pe străzile: Radu Teoharie, Oituz, Popa Şapcă, Obor, Fdt Viilor, Pictor Grigorescu, Uzinei, Abator, 9 Mai, Tudor Vladimirescu, Cuza Vodă (de la Spicu la strada Abator), 22 Decembrie, Ciprian Porumbescu.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul companiei.

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Actualitate

Anunț de la APA SERV – apă furnizată cu presiune scăzută

Publicat

pe

Anunt primit la ora 08.35 de la CJ APASERV SA

Din cauza consumului mare de apă la nivelul Comunei Bălţăteşti, Comunei Agapia şi Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută în comuna Bălțătești, Comuna Agapia și în Orașul Tg. Neamț (strada Mărășești și strada Biruinței), existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 25.09.2020 ora 09,00 până sâmbătă 26.09.2020 ora 08,00.

 

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze apa potabilă distribuită prin sistemul de alimentare cu apă, numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei

Continua sa citesti

Popular