Connect with us

Actualitate

S-a deschis cea mai modernă staţie ITP în Târgu-Neamț

Publicat

pe

O nouă STAȚIE ITP s-a deschis în Târgu Neamț, pentru mai multe tipuri de autovehicule.

Sc AUTO ROȘCA SRL îți oferă, începând cu luna februarie 2020, servicii de inspecție tehnică periodică.

STAȚIA ITP AUTO ROȘCA este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism, microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5t.

“Este o investiție mare, ne-am dorit o stație modernă, pentru a oferi servicii la standarde înalte. Pentru funcționarea unei stații ITP, trebuie respectate anumite exigențe impuse de Registrul Auto Român. Stația este construită după normele RNTR 1. Am achiziționat standuri de frânare cu role, aparate de reglat faruri, analizoare de gaz pentru autovehiculele cu benzină și GPL, iar pentru motorină opacimetru”, ne-a declarat administratorul societății, Roșca Ciprian.

 

Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0744 790 837.
Programul de funcționare este următorul:
Luni – Vineri: 09.00 – 18.00 (12.00 – 13.00 Pauză)
Sâmbătă: 08.00 – 14.00.

 

Legislația privind Inspecțiile Tehnice Periodice (ITP) pentru autovehicule s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018, astfel încât pentru mașinile mai vechi de 12 ani este nevoie anual de ITP. În acest context, deschiderea unei noi stații ITP la Târgu Neamț vine numai bine pentru șoferii grăbiți, care vor să scape rapid de procedura de verificare a mașinii, care îi dă dreptul să circule pe drumurile publice.

               Tarife I.T.P.

 1. Autoturism M1             100 Lei
 2. Autoutilitara N1           100 Lei
 3. Microbuz M2                150 Lei
 4. Autoutilitara N2           150 Lei
 5. Autobuz M3                  170 Lei
 6. Autoutilitara N3           200 Lei
 7. Remorca O1                   80 Lei
 8. Remorca O2                 130 Lei
 9. Remorca O3                 200 Lei
 10. Remorca O4                 200 Lei
 11. Semiremorca O4          200 Lei
 12. Tractor rutier               150 Lei

   

                                                              

 

 

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular