Connect with us

Actualitate

S-a deschis cea mai modernă staţie ITP în Târgu-Neamț

Publicat

pe

O nouă STAȚIE ITP s-a deschis în Târgu Neamț, pentru mai multe tipuri de autovehicule.

Sc AUTO ROȘCA SRL îți oferă, începând cu luna februarie 2020, servicii de inspecție tehnică periodică.

STAȚIA ITP AUTO ROȘCA este dotată cu aparatură de ultimă generație care va putea verifica orice autovehicul de clasa II și III, inclusiv cele dotate cu instalație GPL: autoturism, microbuz, autorulotă, automobile utilitare mixte, specializate, cu masa totală maximă autorizată până la 3,5t, inclusiv; autovehicule cu masa totală maximă autorizată peste 3,5t; tractor rutier; remorcă și rulotă fără sistem de frânare; remorcă, semiremorcă și rulotă cu sistem de frânare, având masa maximă autorizată până la 3.5t; remorcă și semiremorcă cu sistem de frânare cu masa maximă autorizată peste 3,5t.

“Este o investiție mare, ne-am dorit o stație modernă, pentru a oferi servicii la standarde înalte. Pentru funcționarea unei stații ITP, trebuie respectate anumite exigențe impuse de Registrul Auto Român. Stația este construită după normele RNTR 1. Am achiziționat standuri de frânare cu role, aparate de reglat faruri, analizoare de gaz pentru autovehiculele cu benzină și GPL, iar pentru motorină opacimetru”, ne-a declarat administratorul societății, Roșca Ciprian.

 

Programările se fac la punctul de lucru sau la telefon 0744 790 837.
Programul de funcționare este următorul:
Luni – Vineri: 09.00 – 18.00 (12.00 – 13.00 Pauză)
Sâmbătă: 08.00 – 14.00.

 

Legislația privind Inspecțiile Tehnice Periodice (ITP) pentru autovehicule s-a schimbat de la 1 ianuarie 2018, astfel încât pentru mașinile mai vechi de 12 ani este nevoie anual de ITP. În acest context, deschiderea unei noi stații ITP la Târgu Neamț vine numai bine pentru șoferii grăbiți, care vor să scape rapid de procedura de verificare a mașinii, care îi dă dreptul să circule pe drumurile publice.

               Tarife I.T.P.

 1. Autoturism M1             100 Lei
 2. Autoutilitara N1           100 Lei
 3. Microbuz M2                150 Lei
 4. Autoutilitara N2           150 Lei
 5. Autobuz M3                  170 Lei
 6. Autoutilitara N3           200 Lei
 7. Remorca O1                   80 Lei
 8. Remorca O2                 130 Lei
 9. Remorca O3                 200 Lei
 10. Remorca O4                 200 Lei
 11. Semiremorca O4          200 Lei
 12. Tractor rutier               150 Lei

   

                                                              

 

 

 

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Actualitate

Anunț de la APA SERV – apă furnizată cu presiune scăzută

Publicat

pe

Anunt primit la ora 08.35 de la CJ APASERV SA

Din cauza consumului mare de apă la nivelul Comunei Bălţăteşti, Comunei Agapia şi Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută în comuna Bălțătești, Comuna Agapia și în Orașul Tg. Neamț (strada Mărășești și strada Biruinței), existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 25.09.2020 ora 09,00 până sâmbătă 26.09.2020 ora 08,00.

 

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze apa potabilă distribuită prin sistemul de alimentare cu apă, numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei

Continua sa citesti

Popular