05. iulie 2020
27 iunie, 20182min3340
Prognoza meteo: Un ciclon periculos loveşte România. Unde se anunţă ploi puternice, cum va fi în luna iulie şi cât de mult cresc temperaturile

După zile cu maxime de 22 de grade, vremea se mai încălzeşte, dar în peisaj revin ploile, aduse de un ciclon periculos care loveşte România. Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) a emis prognoza meteo până pe data de 8 iulie. Se anunţă o vreme răcoroasă la începutul perioadei de prognoza, urmând ca de la finalul lunii iunie temperaturile să intre în normalul perioadei.

Precipitaţii în Moldova În prima săptămână, mai ales la început, vremea va fi răcoroasă, cu o medie a maximelor în jurul a 25 de grade. Minimele vor fi în creştere, de la valori de 11…13 grade, la valori de 15…16 grade, până în data de 30 iunie. În primele două zile ale lui iulie va fi o uşoară răcire, apoi valorile termice vor creşte şi vor caracteriza o vreme normală, cu medii ale maximelor în jurul a 28 de grade şi ale minimelor de 14…17 grade. Probabilitatea pentru ploi pe arii relativ extinse, mai importante cantitativ, va fi ridicată între 27 şi 30 iunie. În restul intervalului se menţin condiţii pentru averse slabe, izolate.

SURSA : Adevarul.ro

sfasf

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *