Connect with us

Actualitate

Parbrize Târgu Neamț – Peste 5 000 de clienți trec anual pragul atelierului auto al lui Mihai Vornicu

Publicat

pe

MONTARE PARBRIZE – REPARARE PARBRIZE – FOLIE GEAMURI AUTO – VÂNZARE BUSINESS TO BUSINESS – MONTAJ LA DOMICILIU

 

 

Orice operațiune ce ține de parbrize are o singură rezolvare profesionistă în zona Târgu Neamț: atelierul de parbrize de la Dumbrava care atrage peste 5 000 de clienți în fiecare an. Aici poți beneficia de servicii complete pentru parbrize: montaj, reparații, dar și aplicare de folii cu certificat de conformitate. De asemenea, se pot realiza și operațiuni de încărcare cu freon la prețuri convenabile.
Service-ul este deținut de omul de afaceri Mihai Vornicu, cel care are o experiență în acest domeniu de peste 15 ani. Dovada profesionalismului o reprezintă numărul mare de clienți mulțumiți în fiecare an. Echipa pe care și-a format-o realizează operațiunile pe ramura de parbrize atât pentru autoturisme cât și pentru autobuze și camioane.

   

 

 

 

 

Cât timp ai mașina în service, la cerere poți primi un alt autoturism la schimb
Operațiunile sunt efectuate într-o perioadă minimă de timp, iar mașina personală poate fi primită în aceeași zi. Clienții care au însă treburi de rezolvat și le este necesar autoturismul pot primi altul la schimb. Atunci când este nevoie însă, autoturismul poate fi lăsat peste noapte la uscat.
„Pot să o spun fără nici un fel de modestie: am muncit cu seriozitate și am ajuns să fim cei mai buni din zonă, dovadă și renumele nostru. Suntem de 10 ani în Dumbrava și probabil

că vom mai fi mult timp de acum încolo. Ne facem treaba cum știm mai bine și avem ca argument longevitatea noastră în domeniul de parbrize dar și mulțimea de clienți care ne caută mereu. Omul care este mulțumit te va căuta de fiecare dată, asta este cu siguranță cea mai bună reclamă. Pe lângă satisfacția ta că ai un număr mare de clienți, ești cu atât mai bucuros cu cât vezi că ei revin de fiecare dată,” spune Mihai Vornicu.

 

 

 

Încărcarea cu freon, intervențiile la parbriz și montarea foliilor omologate

Apropierea verii și soarele tot mai arzător îi determină pe șoferi să înceapă să pornească și aerul condiționat la mașină. Clienții pot beneficia și de operațiuni de igienizare a instalației de aer condiționat și încărcare cu freon de la prețuri de 30 de lei pe suta de grame de freon. Operațiunea durează în medie aproximativ jumătate de oră.
Totodată, la atelierul din Dumbrava se pot realiza și diverse operațiuni de reparații pentru parbrize: o pietriciă sărită poate ajunge să deterioreze întregul parbriz, însă șoferii trebuie să știe că se poate interveni pentru că acea mică ciobitură să nu se extindă.

 

 

 

 

Pentru cei care doresc aplicarea de folii omologate, au nimerit în locul potrivit: atelierul este primul autorizat din zonă pentru montarea foliilor. Vii la service, îți montezi folia și primești desigur și certificatul de conformitate. Nu este cazul să riști, ești pe mâna unor profesioniști.

Programari si informatii: 0749845924
Parbrize, Targu Neamt

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO-VIDEO | Mașină în flăcări în Piatra Neamț

Publicat

pe

Ca urmare a unui apel la 112, pompierii pietreni au intervenit cu o autospecială pentru stingere apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un autoturism în municipiul Piatra-Neamț.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga. Acesta a ars in totalitate.

Incendiul s-a propagat și la un autoturism parcat in imediata vecinătate. Proprietarul acestuia, cu ajutorul stingătorului din dotare a stins incendiul care se manifesta la partea din spate a autoturismului ( aripă dreapta,  spoiler dreapta, stop dreapta).

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.


Continua sa citesti

Actualitate

Laura David, un om de cuvânt pentru nemțeni

Publicat

pe

Laura David candidează la Camera Deputaților, din partea USR PLUS Neamț. Pe buletinul de vot, Alianța USRPLUS se găsește la poziția 5.

Laura a crescut în Piatra Neamț, dar locuiește de mulți ani în comuna Alexandru cel Bun. A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale la București și lucrează ca economist la societatea de consultanță pentru firme internaționale pe care a înființat-o împreună cu soțul ei. E un om de cuvânt, pune pasiune în ceea ce face și se dedică total proiectelor în care crede.

Laura a învățat că fiecare lucru trebuie făcut la timpul său. La vârsta de 44 de ani și după o experiență profesională desfășurată exclusiv în mediul privat, Laura crede că e momentul potrivit să se implice în viața politică din România.

E unul dintre cei mai noi membri ai USR și unul dintre cei mai activi la alegerile locale din septembrie 2020. De mult timp, Laura e cel mai activ și vigilent critic al administrației locale din Alexandru cel Bun, vocea vie și neobosită a cetățenilor din comună.

Laura David a întrebat oamenii din jur ce și-ar dori de la un parlamentar, cum își imaginează reprezentantul lor în Camera Deputaților.

„Avem nevoie de oameni competenți și corecți“, au spus unii. „Profesionalism, corectitudine, seriozitate, implicare, dorința de a schimba lucrurile în bine.“ „În Parlament trebuie să ajungă oameni corecți, cinstiți, pregătiți, care au excelat în profesia lor și care acum vor să pună umărul la schimbarea modului în care se înțelege să se facă politică“, au răspuns alții.

Laura își dorește să participe la schimbarea actualei clase politice românești, în care majoritatea celor care ne reprezintă în Parlament votează fără să fi citit măcar documentele supuse votului și fără să știe despre ce e vorba, se plictisesc vizibil la ședințe sau nu se întâlnesc niciodată cu propriii alegători. Laura crede că a venit timpul ca parlamentarii să trateze cu deplină responsabilitate onoarea de a reprezenta cetățenii și să fie conștienți că traiul multora dintre români depinde de deciziile Parlamentului.

Proiectul de acum al Laurei este România. Își dorește un Cod de Procedură Administrativă care să includă posibilitatea semnării electronice a tuturor actelor administrative și vrea să lucreze la actualizarea legislației electorale – cu vot prin corespondență eficient și vot electronic. Va contribui la susținerea investițiilor în infrastructura de turism și la dezvoltarea sistemului de învățământ conform necesităților de pe piața muncii.

Nemțenii ne-au dat votul pe 27 septembrie. Avem încredere că o vor face și pe 6 decembrie. Cu mască și distanțare socială la secțiile de vot.

Continua sa citesti

Actualitate

USR PLUS – O Românie fără hoție.

Publicat

pe

În patru ani, am demonstrat, ca tânăr deputat de Neamț, că se poate face un alt fel de politică și că experiența, adică suma greșelilor și reușitelor, se poate câștiga cu demnitate și fără hoție, ci cu profesionalism și victorii pentru cetățeni. Acum, Neamțul are nevoie de o echipă, ecchipa USR PLUS, pentru ca împreună să punem Neamțul și oamenii lui pe agenda de priorități a Parlamentului.” – Iulian Bulai, candidat pentru Camera Deputaților.

 

 

 

 

 

Timp de 20 de ani, m-am luptat, eu și echipajul meu, cu mările și oceanele, pentru ca navele pe care le conduceam să ajungă cu bine la destinație. Acum, bătălia mea e acasă – pentru nemțeni și bunăstarea lor. Neamțul are nevoie de luptători pentru cauza lui acolo unde se decid politicile publice, la București. Vreau să facem echipă în Parlament, pentru județul nostru și pentru Moldova.” – Florin Zaharia, candidat pentru Senatul României.

 

 

Continua sa citesti

Popular