Connect with us

Actualitate

Parbrize Târgu Neamț – Peste 5 000 de clienți trec anual pragul atelierului auto al lui Mihai Vornicu

Publicat

pe

MONTARE PARBRIZE – REPARARE PARBRIZE – FOLIE GEAMURI AUTO – VÂNZARE BUSINESS TO BUSINESS – MONTAJ LA DOMICILIU

 

 

Orice operațiune ce ține de parbrize are o singură rezolvare profesionistă în zona Târgu Neamț: atelierul de parbrize de la Dumbrava care atrage peste 5 000 de clienți în fiecare an. Aici poți beneficia de servicii complete pentru parbrize: montaj, reparații, dar și aplicare de folii cu certificat de conformitate. De asemenea, se pot realiza și operațiuni de încărcare cu freon la prețuri convenabile.
Service-ul este deținut de omul de afaceri Mihai Vornicu, cel care are o experiență în acest domeniu de peste 15 ani. Dovada profesionalismului o reprezintă numărul mare de clienți mulțumiți în fiecare an. Echipa pe care și-a format-o realizează operațiunile pe ramura de parbrize atât pentru autoturisme cât și pentru autobuze și camioane.

   

 

 

 

 

Cât timp ai mașina în service, la cerere poți primi un alt autoturism la schimb
Operațiunile sunt efectuate într-o perioadă minimă de timp, iar mașina personală poate fi primită în aceeași zi. Clienții care au însă treburi de rezolvat și le este necesar autoturismul pot primi altul la schimb. Atunci când este nevoie însă, autoturismul poate fi lăsat peste noapte la uscat.
„Pot să o spun fără nici un fel de modestie: am muncit cu seriozitate și am ajuns să fim cei mai buni din zonă, dovadă și renumele nostru. Suntem de 10 ani în Dumbrava și probabil

că vom mai fi mult timp de acum încolo. Ne facem treaba cum știm mai bine și avem ca argument longevitatea noastră în domeniul de parbrize dar și mulțimea de clienți care ne caută mereu. Omul care este mulțumit te va căuta de fiecare dată, asta este cu siguranță cea mai bună reclamă. Pe lângă satisfacția ta că ai un număr mare de clienți, ești cu atât mai bucuros cu cât vezi că ei revin de fiecare dată,” spune Mihai Vornicu.

 

 

 

Încărcarea cu freon, intervențiile la parbriz și montarea foliilor omologate

Apropierea verii și soarele tot mai arzător îi determină pe șoferi să înceapă să pornească și aerul condiționat la mașină. Clienții pot beneficia și de operațiuni de igienizare a instalației de aer condiționat și încărcare cu freon de la prețuri de 30 de lei pe suta de grame de freon. Operațiunea durează în medie aproximativ jumătate de oră.
Totodată, la atelierul din Dumbrava se pot realiza și diverse operațiuni de reparații pentru parbrize: o pietriciă sărită poate ajunge să deterioreze întregul parbriz, însă șoferii trebuie să știe că se poate interveni pentru că acea mică ciobitură să nu se extindă.

 

 

 

 

Pentru cei care doresc aplicarea de folii omologate, au nimerit în locul potrivit: atelierul este primul autorizat din zonă pentru montarea foliilor. Vii la service, îți montezi folia și primești desigur și certificatul de conformitate. Nu este cazul să riști, ești pe mâna unor profesioniști.

Programari si informatii: 0749845924
Parbrize, Targu Neamt

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Tânăr din Neamț (Țolici), decedat într-un cumplit accident în Italia

Publicat

pe

De

Nenorocirea s-a produs de-a lungul drumului provincial 39 Del Varmo, în direcția Flaibano. Două autoturisme – o Lancia Y și un Ford Escort – s-au ciocnit frontal, ambele maşini fiind aruncate în afara carosabilului, după impact.

Potrivit Udine Today, la bordul Fordului se aflau trei muncitori români, cu domiciliul în San Giorgio della Richinvelda. Terminaseră munca și se întorceau acasă. În Lancia Y erau două femei din Ragogna, o comună din provincia Udine, regiunea Friuli-Veneția. Din motive încă necunoscute, cele două autoturisme s-au cicnit frontal, impactul fiind unul înfiorător.Unul din muncitori, un tânărde 21 de ani, a murit pe loc, în timp ce ceilalți doi români au fost răniți.

Dintre ultimii doi, un bărbat a fost transportat la spitalul Santa Maria della Misericordia cu elicopterul în stare gravă.La fel și o femeie din Lancia, și ea de asemenea grav rănită.

Tânărul de 21 de ani, aruncat prin parbriz și strivit de propria mașină

Continua sa citesti

Actualitate

Vlad Peiu se alătură echipei USR Târgu Neamț

Publicat

pe

De

 

 

Vlad Peiu, candidat independent la alegerile locale din toamna anului 2020, se afiliază partidului politic Uniunea Salvați România, filiala Târgu Neamț.

 

În urmă cu aproximativ un an, dacă vă mai amintiți, au fost multe discuții pe acest subiect, atât în mediul online, cât și în presa locală, fiind implicat deputatul USR Iulian Bulai intr-o poză controversată alături de ministrul Transporturilor din acel moment, Răzvan Cuc. Contactat telefonic, Vlad Peiu, ne-a declarat:

 

Candidatura mea ca independent a fost o experiență foarte interesantă si constructivă in același timp. Aș dori să le mulțumesc tuturor cetățenilor care mi-au acordat încrederea lor și vreau să ii asigur că sunt și rămân același Vlad pe care l-au cunoscut si voi lupta in continuare să nu ii dezamăgesc. Chiar dacă nu am reușit să obțin voturile necesare pentru un mandat de consilier, a fost un exercițiu foarte bun pentru mine, un examen de maturitate care m-a incurajat să merg mai departe. Particip lunar la ședințele consiliului local, în calitate de cetățean al orașului și cu această ocazie vreau să le reamintesc tuturor persoanelor interesate că problemele lor pot fi adresate consiliului local, la ședințele ordinare, care se desfășoară de regulă in ultima joi a fiecărei luni.

 

Apropierea mea de USR nu este una foarte recenta. Odată cu plecarea soților Mosor-Beldiman, echipa nou formată a adus un suflu nou si alături de ei m-am implicat în mai multe activități, cum de altfel am colaborat foarte bine si cu membrii altor formațiuni. Nu am făcut până acum acest pas deoarece am vrut să evit suspiciunile ca „urmăresc ceva anume” pentru mine. Nu asta este imaginea pe care vreau să o construiesc. Cam așa funcționeaza, la noi orice ai vrea sa faci, toată lumea te suspectează că vânezi o funcție de dragul funcției, nu ca să rezolvi problemele comunității. Spun și acum așa cum am spus și atunci – nu îl cunosc pe Răzvan Cuc și articolul postat cu un an în urmă nu avea absolut nicio legătură cu realitatea. De asta am decis atunci că nu e momentul potrivit pentru o adeziune, am facut un pas în spate și am candidat independent.

Cred că acum e un moment bun sa strângem rândurile, în afara oricăror mize electorale. Să arătăm că se pot face multe pentru orașul nostru dacă există voință și implicare. Și mai cred că alături de echipa actuala a USR si de alți cetățeni care vor dori poate să se implice, chiar putem face diferența. E de lucru pe toate planurile, dar ne propunem să facem pași mici și siguri, într-o direcție bună, constructivă pe de-o parte si să blocăm eventualele derapaje ale celor care au fost aleși să lucreze pentru cetățean, ori de câte ori le sesizăm.

 

L-am contactat si pe președintele filialei USR Târgu Neamț, Iulian Popa:

R: Domnule Iulian Popa, în urmă cu aproximativ un an, fostul președinte USR Târgu Neamț, doamna Corina Mosor, afirma că USR  nu e de vânzare, s-a opus vehement, și-a dat și demisia în urma acelor discuții controversate. Cum comentați faptul că fostul președinte Pro România din Târgu Neamț este acum membru USR?

Iulian Popa : Bună ziua! Cred că înainte de a aplica o etichetă pe o persoană, in funcție de partidul în care a activat, ar trebui mai intâi să o cunoaștem cu adevărat. Eu ințeleg motivele de suspiciune pe care sunt convins că le au o parte din cetățeni, însă cred ca trebuie sa privim problema din toate punctele de vedere, nu doar să ne rezumăm la faptul că a fost membru in partidul x sau partidul y. Este el vinovat că a facut parte dintr-un partid care, până la urmă,s-a dovedit a fi nimic mai mult decât un partid satelit al PSD, condus pe aceleași principii si de către aceiași oameni?  A fost printre puținii la nivel național care s-au opus jocurilor de culise ale partidului Pro Romania și a avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Și astăzi daca îi cauți numele pe Google, găsești minim 5-6 articole in presa națională care stau mărturie. Vlad a activat intr-o organizație mică, pe plan local, unde, alături de echipa sa, a încercat  să încurajeze atitudinea civică, să facă orașul mai curat, să îndemne lumea să iasă la vot. Și să nu uităm totuși că 400 de cetățeni l-au votat pentru funcția de primar, ceea ce, pentru un oraș de talia Târgului, nu e deloc puțin.  Are afacerea lui și, lucrările sale, produse la Târgu Neamț, au ajuns în multe colțuri ale lumii. Aș mai adăuga faptul ca participăm împreună la toate ședințele consiliului local, cele ordinare si extraordinare și vă asigur că nu urmărește funcții publice sau  contracte cu statul.

Motiv pentru care,  în urma discuțiilor cu colegii din filiala locală, am considerat că trebuie să ne unim si să mergem împreună pe acest drum.

Vă mulțumesc.

Continua sa citesti

Actualitate

Neamțul, județul reprezentativ pentru locurile, tradițiile și oamenii săi emblematici!

Publicat

pe

De

❓Care este pentru voi #județul cu locuri, tradiții și oameni emblematici?
Poate vă mai amintiți ce am publicat vara anului trecut, când v-am prezentat frumusețile țării noastre?! Dorim să reluăm acest proiect, iar săptămânal ne propunem să ajungem în câte un județ din #România pentru a-l cunoaște mai în detaliu, iar astfel, #împreună, să-i promovăm obiectivele de referință și valorile naționale.

‼️ Așadar, vă invităm în secțiunea de comentarii să #nominalizați județul reprezentativ pentru dumneavoastră.
#Județul cel mai cel mai des menționat (la această postare!) până duminică, ora 18:00, va reprezenta prima noastră oprire de săptămâna viitoare.
Staaart vot! 😃

Continua sa citesti

Popular