03. iulie 2020

Parbrize Târgu Neamț – Peste 5 000 de clienți trec anual pragul atelierului auto al lui Mihai Vornicu

MONTARE PARBRIZE – REPARARE PARBRIZE – FOLIE GEAMURI AUTO – VÂNZARE BUSINESS TO BUSINESS – MONTAJ LA DOMICILIU

 

 

Orice operațiune ce ține de parbrize are o singură rezolvare profesionistă în zona Târgu Neamț: atelierul de parbrize de la Dumbrava care atrage peste 5 000 de clienți în fiecare an. Aici poți beneficia de servicii complete pentru parbrize: montaj, reparații, dar și aplicare de folii cu certificat de conformitate. De asemenea, se pot realiza și operațiuni de încărcare cu freon la prețuri convenabile.
Service-ul este deținut de omul de afaceri Mihai Vornicu, cel care are o experiență în acest domeniu de peste 15 ani. Dovada profesionalismului o reprezintă numărul mare de clienți mulțumiți în fiecare an. Echipa pe care și-a format-o realizează operațiunile pe ramura de parbrize atât pentru autoturisme cât și pentru autobuze și camioane.

   

 

 

 

 

Cât timp ai mașina în service, la cerere poți primi un alt autoturism la schimb
Operațiunile sunt efectuate într-o perioadă minimă de timp, iar mașina personală poate fi primită în aceeași zi. Clienții care au însă treburi de rezolvat și le este necesar autoturismul pot primi altul la schimb. Atunci când este nevoie însă, autoturismul poate fi lăsat peste noapte la uscat.
„Pot să o spun fără nici un fel de modestie: am muncit cu seriozitate și am ajuns să fim cei mai buni din zonă, dovadă și renumele nostru. Suntem de 10 ani în Dumbrava și probabil

că vom mai fi mult timp de acum încolo. Ne facem treaba cum știm mai bine și avem ca argument longevitatea noastră în domeniul de parbrize dar și mulțimea de clienți care ne caută mereu. Omul care este mulțumit te va căuta de fiecare dată, asta este cu siguranță cea mai bună reclamă. Pe lângă satisfacția ta că ai un număr mare de clienți, ești cu atât mai bucuros cu cât vezi că ei revin de fiecare dată,” spune Mihai Vornicu.

 

 

 

Încărcarea cu freon, intervențiile la parbriz și montarea foliilor omologate

Apropierea verii și soarele tot mai arzător îi determină pe șoferi să înceapă să pornească și aerul condiționat la mașină. Clienții pot beneficia și de operațiuni de igienizare a instalației de aer condiționat și încărcare cu freon de la prețuri de 30 de lei pe suta de grame de freon. Operațiunea durează în medie aproximativ jumătate de oră.
Totodată, la atelierul din Dumbrava se pot realiza și diverse operațiuni de reparații pentru parbrize: o pietriciă sărită poate ajunge să deterioreze întregul parbriz, însă șoferii trebuie să știe că se poate interveni pentru că acea mică ciobitură să nu se extindă.

 

 

 

 

Pentru cei care doresc aplicarea de folii omologate, au nimerit în locul potrivit: atelierul este primul autorizat din zonă pentru montarea foliilor. Vii la service, îți montezi folia și primești desigur și certificatul de conformitate. Nu este cazul să riști, ești pe mâna unor profesioniști.

Programari si informatii: 0749845924
Parbrize, Targu Neamt

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *