Connect with us

Actualitate

OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL GIMNAZIAL

Publicat

pe

Colegiul Tehnic “Ion Creangă” din Târgu Neamț oferă un program de învățământ gimnazial, dedicat elevilor ce au terminat clasa a IV-a. Înscrierile au loc până pe data de 17 august 2020.

Datorită pandemiei globale și datorită faptului că elevii au avut de participat la ore online, Colegiul Tehnic “Ion Creangă” vine în ajutorul lor cu programe și activități special adaptate pentru ca aceștia să țină pasul cu programa virtuală. După terminarea gimnaziului, elevii vor fi capabili să înțeleagă în profunzime elemente ce țin de folosirea sigură a internetului sau cum funcționează acesta.

Colegiul Tehnic “Ion Creangă” se află pe locul 9 în județul Neamț în ceea ce privește performanța și promovabilitatea la Evaluarea Națională. Patru note de 10 s-au luat la o singură clasă, iar șefii de promoție sunt și primii din clasamentul Evaluării Naționale 2020, cu mediile cuprinse între 9.85 și 9.92.

Dacă nu te-ai convins, trebuie să știi că Colegiul Tehnic “Ion Creangă” din Târgu Neamț sprijină dezvoltarea învățământului gimnazial prin implementarea de proiecte Erasmus+, dovadă fiind proiectul propriu “You are my challenge”.

În contextul pandemiei de coronaviroză(COVID-19) înscrierile pentru clasa a V-a se vor face inclusiv online până la data de 17.08.2020. Vă rugăm să completați cererea-tip disponibilă mai jos și să o trimiteți semnată pe adresa de email, colegiultehnicic@yahoo.com sau pe whatsapp la numărul: 0787316832.

 


Totodată vă rugăm să anexați o copie a certificatului de naștere al copilului și o copie a cărții de identitate a unui părinte/a unui tutore legal
.” apasă aici

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Drum lin spre cer, prof. Gigel Bîrliba

Publicat

pe

A încetat din viață prof. Gigel Bîrliba, artist plastic și profesor de istorie. Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și tutror celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să îl așeze la odihna cea bună!

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular