Connect with us

Actualitate

O nouă tranșă de vaccin antigripal ajunge astăzi la Neamț

Publicat

pe

O nouă tranșă de vaccin antigripal ajunge astăzi la Neamț, la Direcția de Sănătate Publică – este vorba despre 1000 de doze din cele peste 3000 solicitate.

Ultimele doze se adaugă celor aproape 35.000 primite și administrate nemțenilor în acest sezon gripal.

Primele două cazuri de gripă au apărut, în Neamț, la sfârșitul anului 2018, până pe 3 februarie 2019 fiind raportate 83 de îmbolnăviri.

Săptămâna trecută, ultima săptămână de școală dinaintea vacanței intersemestriale, s-au înregistrat primele cazuri de gripă la copii la Neamț. 6 copii cu vârste între 0-14 ani au contactat virusul antigripal.

Epidemia de gripă a fost declarată de Ministerul Sănătății începând cu dată de 30 ianuarie.

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular