05. iulie 2020

Musicalul „MAMMA MIA!” în premieră pe scena Sălii Polivalente din Piatra Neamț

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas,

 Ana Munteanu și Silviu Mircescu, în rolurile principale

Faimoasele hituri „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all” cântate de trupa ABBA și fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, se aud pe scena Sălii Polivalente din Piatra Neamț pe 14 decembrie, începând cu ora 19:00, în musicalul anului MAMMA MIA!“ – unul dintre cele mai îndrăgite din lume și desemnat „Spectacolul anului 2018”.

După zeci de reprezentații apreciate în decursul anului 2018 în marile orase ale țării, musicalul „MAMMA MIA!” se va juca la Piatra Neamț într-o distribuție de excepție, din care fac parte nume celebre și iubite de public precum Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nour, Ernest Fazekas, Ana Munteanu și Silviu Mircescu. Artiștii vor putea fi admirați în ipostaze surprinzătoare, interpretând roluri memorabile în cea mai amplă producție de musical din România. O experiență de neratat!

Biletele pentru reprezentația „MAMMA MIA!” de la Piatra Neamț, pot fi achiziționate online prin  Iabilet.ro sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, la prețuri cuprinse între 50 lei și 199 lei – categoria VIP.  La minumim 4 bilete cumpărate se aplică o reducere de 10%, iar la minimum 8 bilete o reducere de 15%, ofertă perfectă pentru cei care vor să vină la spectacol alături de prieteni și familie!

Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice!

MAMMA MIA!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

În fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!“ și mii de reprezentații jucate în sute de țări, pe șase continente. Musicalul „MAMMA MIA!“ a fost lansat în 1999 la Londra, pe West End, și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

 

 

 

 

DISTRIBUȚIE:

 

Loredana – Donna

Cornel Ilie – Sam
Ecaterina Ladin – Rosie

Ioana Sihota – Tanya

Adrian Nour – Bill
Ernest Fazekas – Harry
Ana Munteanu – Sophie

Silviu Mircescu – Sky

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://mammamiathemusical.ro/spectacole/reprezentatie-sala-sporturilor-piatra-neamt/

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *