Connect with us

Actualitate

Mesajul unui elev din Târgu Neamț

Publicat

pe

CSE C.T.I.C vă informează că cele 11 zile în care stăm acasă (11-22 martie) nu sunt zile de "VACANȚĂ", ci sunt zile în care stăm acasă, alături de familie pentru a preveni răspândirea nemilosului virus covid-19 (corona virus). Vă sfătuim ca in aceste zile să folosiți timpul în favoarea voastră , citind, studiind , pictând, jucând șah și astfel ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă de o posibilă îmbolnăvire. Cadrele didactice din școala noastră vin cu ideea de a digitaliza procesul educațional , prin urmare ne pun la dispoziție lecțiile online pentru ca noi să nu fim expuși pericolelor. Poate că nu avem o cultură a siguranței dar cu siguranță știm să fim responsabili și solidari așa cum am dovedit-o atunci cand situația ne-a cerut-o. Pentru o bună conduită socială vă rugăm să apelați doar la site-ul Ministerului Sănătății si Educatiei, deoarece alte site-uri neautorizate ar putea să ne dezinformeze si uneori chiar să ne panicheze. Urmariti pagina de facebook CTIC pentru a menține contactul cu școala! #StauAcasăFiindcăÎmiPasă

NU RENUNȚAȚI SĂ ÎNVĂȚAȚI PENTRU EXAMENE!

CSE C.T.I.C vă informează că cele 11 zile în care stăm acasă (11-22 martie) nu sunt zile de „VACANȚĂ”, ci sunt zile în care stăm acasă, alături de familie pentru a preveni răspândirea nemilosului virus covid-19 (corona virus). Vă sfătuim ca in aceste zile să folosiți timpul în favoarea voastră , citind, studiind , pictând, jucând șah și astfel ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă de o posibilă îmbolnăvire. Cadrele didactice din școala noastră vin cu ideea de a digitaliza procesul educațional , prin urmare ne pun la dispoziție lecțiile online pentru ca noi să nu fim expuși pericolelor. Poate că nu avem o cultură a siguranței dar cu siguranță știm să fim responsabili și solidari așa cum am dovedit-o atunci cand situația ne-a cerut-o. Pentru o bună conduită socială vă rugăm să apelați doar la site-ul Ministerului Sănătății si Educatiei, deoarece alte site-uri neautorizate ar putea să ne dezinformeze si uneori chiar să ne panicheze. Urmariti pagina de facebook CTIC pentru a menține contactul cu școala!
#StauAcasăFiindcăÎmiPasă

sursa:Marco Tanaselea

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular