Connect with us

Muzica

Lidia Buble – Sub apa

Publicat

pe

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO. Fericire în pași de dans! Jerusalema Challenge, la Restaurant Onix Agapia

Publicat

pe

De

Jerusalema 2020

Dansul a fost înregistrat în curtea Restaurant Onix Agapia de membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topoliței. Cei de la Restaurant Onix Agapia s-au alăturat și ei mișcării Jerusalema Dance Challenge care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

”Cine zice că târgnemțenii nu fac față provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-o mișcare plină de energie de către membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topolitei! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au transmis cei de la Restaurant Onix Agapia.

Realizatorul filmulețul, Gheo Damian, speră sa aibă mare priză la public și să adune sute de comentarii și redistribuiri.

Continua sa citesti

Actualitate

4-6 septembrie – Zilele Orașului Târgu Neamț

Publicat

pe

În perioada 4 – 6 septembrie 2020 vor avea loc Zilele Orașului Târgu Neamț. Acestea se vor desfășura în mai multe locații, cum ar fi: Parcul Central, Stadion și Parcul Cetate. Activitățile desfășurate vor cuprinde: cinema în aer liber, concurs de graffiti, spectacol cu artiști locali, decernarea distincțiilor ProUrbe, sărbătorirea cuplurilor ce au 50 de ani de căsătorie, târgul producătorilor locali, și multe altele.

Continua sa citesti

Actualitate

Water Fest – muzică, teatru, film și sporturi de apă

Publicat

pe

În perioada 13-16 august 2020 se defășoară festivalul Waterfest, în comuna Ceahlău.

Am inițiat acest proiect sub denumirea de Water Fest – Festivalul Apei. Am adăugat România, pentru că ne dorim să ajutăm orice loc din țară care are nevoie de revitalizare. Ne numim Water Fest România pentru că iubim sporturile de apă, ne place muzica bună și ne place să facem oamenii fericiți.

Astfel, vă anunțăm că zilele de festival sunt 13 august la Izvorul Alb, Bicaz, 14 și 15 august la Ceahlău. Line-up de bază al festivalului, Bucovina, în ziua de vineri 14 și Trooper, sâmbătă 15. Facem toate eforturile să menținem pe afiș Speak Floyd, Fără Zahăr, Marcian Petrescu și Trenul de noapte. Ivan Patzaichin și echipa Rowmania vor fi alături de noi în toate cele 3 zile de festival. Evenimetul este organizat de către muzicianul George Sărluceanu.

Biletele sunt disponibile pe:

Continua sa citesti

Popular