Connect with us

Actualitate

GILTRANS va relua activitatea de transport internațional persoane și colete începând cu 16 mai

Publicat

pe

ANUNȚ IMPORTANT !!! Începând cu data de 16.05.2020 ne vom relua activitatea în ceea ce privește serviciul de transport internațional persoane și colete. Programul de lucru fiind de luni până vineri, în intervalul orar: 08:00-22:00, sâmbătă și duminică în intervalul: 09:00- 16:00. Vă așteptăm cu mare drag pentru programări la același număr de telefon: 0748293770 sau pe site-ul www.giltrans.ro

Un operator o să răspundă la toate întrebările și eventuale rezervări în cel mai scurt timp posibil, având rugămintea respectării normelor emise de autorități și anume: respectarea orei programate, purtarea măștii de protecție corespunzătoare ,dezinfectarea mâinilor la intrarea in birou/autocar/microbuz. Lucrăm în acest moment la proceduri operaționale care pun siguranța și securitatea atât a călătorilor cât și a angajaților pe primul plan și așteptăm cu interes deciziile finale din partea autorităților. Asigurăm pe călătorii noștri că vom implementa toate măsurile de protecție corespunzătoare, pentru a asigura continuitatea activității noastre, în cele mai sigure condiții pentru pasageri și personal. Vă așteptăm din nou pentru a călători împreună ! Echipa GILTRANS

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular