Connect with us

Anunturi

FOTO – VIDEO | GILTRANS – transport internațional de persoane și colete

Publicat

pe

Compania Giltrans oferă clienților săi transport de persoane și colete în Italia, Anglia, Germania, Danemarca, Belgia și Olanda în condiții de siguranță și confort! În cei peste 16 ani de experiență în transport de persoane, Giltrans este alături de clienți cu oferte actualizate, vouchere de călătorie, servicii de transport incluse în pachetele autocarelor încadrate la categoria 4 stele ce au că dotări aer condiționat, spațiu generos, internet Wi-Fi pe teritoriul României, sisteme audio-video cu DVD, stație și microfon, SRS, ABS și multe altele. Opririle între stații/orașe sunt din aproximativ 4 în 4 ore. În prețul biletului de călătorie se oferă o masă caldă și debarcare direct la adresă.

Flota noastră include 13 de autocare, dintre care 4 supraetajate, toate încadrate la categoria 4 stele, și 50 de microbuze. Echipa noastră este compusă din șoferi profesioniști experimentați în segmentul de transport al persoanelor și coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experiență în condus pe timpul nopții și care dau dovadă de o permanentă amabilitate față de clienții noștri.

Linia de relații cu clienții este disponibilă în intervalul orar 09:00 – 18:00 și este compusă de operatori cu experiență gata să va răspundă solicitărilor dvs. De asemenea în subsolul site-ului gășiți o secțiune de Suport Online, unde un operator de călătorie va va răspunde în cel mai scurt timp la întrebările dvs despre condiții de transport, servicii colete, rute, destinații, circuite, etc

Pentru transportul bagajelor, greutatea maximă acceptată inclusă în preț este de 50 de Kg tur și 45 de Kg retur. Ce este peste această greutate pe linia de transport se taxează cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Condiții de transport:

Pentru o bună desfășurare a călătoriei atât transportatorul cât și pasagerii trebuie să respecte o serie de reguli :

  • Transportatorul se obligă să depună eforturi pentru a transporta pasagerul și bagajele cu promptitudine!
  • Călătorii au obligația de a se prezența cu cel puțîn 30 de minute înainte de plecarea în cursa (pentru îmbarcare și verificarea documentelor)!
  • Transportatorul nu își asumă răspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei,necorespunzătoare sau incomplete!
  • Orice amânare sau renunțare la biletul de călătorie se va anunță cu minim 24 de ore înaintea călătoriei!În această situație se va reține 20% din valoarea biletului de călătorie neutilizat! În caz de renunțare după termenul de mai sus se va restitui 50% din valoarea biletului!

La biletele de călătorie cu tarif promoțional nu se acordă reduceri și nu se fac restituiri,cu excepția cazurilor în care se renunta integral la călătoria dus-întors! În această situație se va reține 20% din valoarea biletului de călătorie neutilizat! Orice restituire se acordă numai titularului biletului!

Nici o cursă nu poate fi amânată sau întârziată din cauza neprezentării în timp util a călătorilor!În acest caz transportatorul dispune de loc în interes propriu! Asigurarea medicală nu este inclusă în prețul biletului!

Transportatorul nu își asumă nici o responsabilitate asupra conținutului și cantității bagajelor, inclusiv răspunderea vamală! Călătorul este obligat să respecte legislația în vigoare! Responsabilitatea în privința bagajelor cade în sarcina călătorilor!

Biletele de călătorie pierdute sau furate nu se pot înlocui!

Va așteptăm cu drag și
Va dorim Călătorie Plăcută !

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

( FOTO ) TRAGEDIE- Doi copii au rămas fără mamă

Publicat

pe

De

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza localității Oglinzi. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță de la SAJ Târgu Neamț.
În urma accidentului rutier, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un podeț, a rezultat o victimă (femeie de aproximativ 35 de ani).
Victima a fost scoasă din autoturism de către participanții la trafic, până la sosirea forțelor de intervenție.Victima a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele de la SAJ și ISU.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.
Sursa: ISU Neamt

Continua sa citesti

Popular