05. iulie 2020

Gala Olimpicilor de la „Conta”

Astăzi, 15 iunie 2018, de la ora 09.00, la Casa de Cultură „Ion Creangă”, Liceul „Vasile Conta” în parteneriat cu Asociația părinților ProParentes de la același liceu, premiază muncă elevilor și ale profesorilor încununată în anul școlar 2017-2018 prin premiile obținute la olimpiadele și concursurile școlare. Vor fi  răsplătiți prin premii și elevii cu rezultate extrașcolare excepționale, profesorii coordonatori ai acestor elevi, dar și elevii voluntari care s-au remarcat prin implicare în organizarea și derularea evenimentelor organizate de Liceul „Vasile Conta” în cursul acestui an școlar care tocmai se încheie. 

Premiat va fi și șeful de promoție, Andrei Alexandru Harpa, de la clasa a XII-a D, profilul Servicii, domeniul Economic, specializarea Tehnician în activități economice care a terminat liceul cu media generală, 9,69.

Evenimentul, devenit o tradiție  și organizat din 2013, la sfârșitul fiecărui an școlar, este organizat cu implicarea elevilor voluntari şi a Asociaţiei ProParentes.

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *