Connect with us

Actualitate

FOTO – Mașină în flăcări în urma unui accident auto

Publicat

pe

Sâmbătă dimineața, 18 iulie, în jurul orei 03:26, prin apel la 112, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism în localitatea Dușești, comuna Ștefan cel Mare.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Incendiul s-a manifestat la nivelul compartimentului motor și la bordul autoturismului.

În interiorul autoturismului nu se aflau persoane. Au ars compartimentul motor, bordul și au fost deteriotate anvelopele ,capota, portierele, farurile și interiorul autoturismului. Incendiul s-a produs ca urmare a unui accident rutier, cauza probabilă fiind scânteile mecanice.

 

Actualitate

Drum lin spre cer, prof. Gigel Bîrliba

Publicat

pe

A încetat din viață prof. Gigel Bîrliba, artist plastic și profesor de istorie. Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și tutror celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să îl așeze la odihna cea bună!

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular