Connect with us

Piatra Neamt

Filmul Parking: proiecție de gală la Piatra Neamț, Cinema Mon Amour | 29 iunie

Publicat

pe

Parking ajunge la Piatra Neamț, unde va avea loc o proiecție de gală, în prezența lui Tudor Giurgiu, la Cinema Mon Amour, sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20:00. Biletele, în valoare de 15 lei, pot fi deja achiziționate online de pe Eventbook.ro și de la casieria cinematografului.

Filmul s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga țară pe 14 iunie, fiind descris ca „o celebrare a dragostei și a posibilităților infinite ale vieții”. Mai multe evenimente speciale vor avea loc în țară, care promit să bucure atât spectatorii din marile orașe, precum și pe cei din orașele care nu au încă acces la o sală de cinema funcțională.

Parking spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viața lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreață spaniolă și dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări.

„Întâlnirea cu Marin Mălaicu Hondrari mi-a dat ocazia să înțeleg mai bine ce se întâmplă cu un emigrant aflat la mii de kilometri depărtare de casă. De la dorința de a nu deranja, de a trece neobservat, până la frica de a te îmbolnăvi și a nu mai putea lucra, teama de eșec sau insucces. Am adoptat deopotrivă cu drag și sfială personajele lui și mă bucur că, în fine, aventura acestui poet bistrițean idealist și visător vede lumina ecranului.” (Tudor Giurgiu)

Filmul are în distribuție actori spanioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiți: Mihai Smarandache, Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet și Paul Cimpoieru.

Filmul este în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Transilvania Film. Cei care încă nu au ajuns la cinema, pot consulta programul complet: Program 21-27 iunie .

***

Parking este produs de Libra Film Productions, co-produs de La Claqueta, Tito Clint Movies, Cercanías la Película AIE (Spania) și Evolution Films, Studio Beep (Cehia), cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Junta de Andalucia, Czech Film Fund, Canal Sur, TVR, HBO, Eurimages și al programului Creative Europe al Uniunii Europene.

Co-finanțatori: McDonald’s Romania, Focus Sat, Asociatia Victoria Film, Zenith Media, Henkel Romania (Persil), McCann Erickson, Happy Cinema, Publicis Groupe Media (Samsung), Initiative Media (Orange), Initiative Media (Lidl).

Văzut de: Radio Guerrilla

Parteneri media: Adevărul, Dilema Veche, OK! Magazine, Marie Claire, TV Mania, Observator Cultural, Agerpres, VICE, Cinemagia, Life.ro, Verbs Describe Us, All about Romanian Cinema.

***

Trailer: https://youtu.be/-flBcCiroBI.

Program 21 – 27 iunie: Program 21 – 27 iunie

Ne puteți urmări pe FB: Parking – Filmul

Eveniment facebook: Parking | Proiecție de gală la Piatra Neamț

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO-VIDEO | Acțiune a Serviciului Rutier din cadrul IPJ Neamț

Publicat

pe

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a organizat astăzi, 26 noiembrie, ora 07.30, o acțiune care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane, precum și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe drumurile publice din județul Neamț.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Acțiunea s-a desfășurat la ieșirea din municipiul Piatra Neamț ( zona Regiment).

 

 

Continua sa citesti

Actualitate

MANAGERUL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ NEAMȚ ŞI-A ANUNȚAT DEMISIA

Publicat

pe

Managerul spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț a transmis un mesaj în care precizează că își va depune demisia:
„Prezența mea în funcția de manager al Spitalului nu mai ajută la acest moment cu nimic. A venit momentul să mă retrag și să aștept ca specialiștii să stabilească foarte clar care au fost cauzele care au
produs incendiul care a mistuit un salon și a provocat răni adânci
asupra multor oameni. Demisia nu este un abandon, este un gest pe care-l fac cu respectul pe care cred că-l merită rudele pacienților și cadrele medicale afectate!
Întregul mesaj al lui Lucian Micu:

 

Continua sa citesti

Actualitate

Cine sunt cei 10 pacienți care au murit în incendiul din Piatra Neamţ. LISTA COMPLETĂ

Publicat

pe

De

Printre victimele care și-au pierdut viața este fostul mare antrenor de lupte al Clubului Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț, Mircea Covătaru. El era internat în secția de Terapie Intensivă când s-a produs tragedia, scrie Antena 3.

Sorin Cazan, preşedintele organziţiei PMP Roman, este în doliu după incendiul de sâmbătă, de la Piatra Neamţ. Socrul său a fost una dintre victime.

                          Lista celor decedați în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț:

 

 

  •  B. Constantin 82 ani
  • A. Mihai 70 ani
  • Covatariu Mircea 74 ani
  • G. Tatiana 67 ani
  • M. Mihai 80 ani
  • I. Clement 86 ani
  • T. Frăsina 71 ani
  • G. Vasile 82 ani
  • T. Ion 67 ani
  • L. Verginia 84 ani

 

 

Condoleanţe familiilor îndoliate!

Continua sa citesti

Popular