Connect with us

Actualitate

Fără apă între orele 10.00-13.00 în oraşul Târgu Neamţ. Lista străzilor aici …

Publicat

pe

Slider

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 05.10.2020 între orele 10,00-13,00, în Oraşul Tg. Neamt.
Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Bd Ştefan cel Mare (de la intersecţie cu strada Veniamin Costache spre SOCAR), B.P. Haşdeu, Eternităţii, Sf. Lazăr, Gheorghe Asachi, Mihai Viteazu, fdt. Libertăţii, Crizantemei, Castanilor, Daciei.
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.
Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | Donație de măști și dezinfectanți pentru școlile din Bicaz și Tașca

Publicat

pe

Slider

Unitățile de învățământ, în care Centrul Step by Step desfășoară programul Edu2023, au beneficiat de o donație de 150.000 de măști și 300 de litri de dezinfectanți profesionali. Printre școlile care au primit această donație se află și școli din localitățile Bicaz și Tașca din Neamț.

Mulţi elevi provin din familii cu situaţie materială modestă care nu-şi pot permite achiziţia frecventă a măştilor şi vom putea veni în sprijinul lor oferindu-le o protecţie adecvată, inclusiv prin utilizarea produselor dezinfectante. Mai mult, valoarea acestor produse ne asigură posibilitatea reorientării unor resurse financiare proprii către susţinerea activităţii educaţionale prin mijloace moderne (calculator, camere video etc) atât de necesare în perioada actuală.” a transmis prof. Rodica Iorga, directoarea Liceului „Carol I” Bicaz într-un mesaj de muțumire.

Materialele menite să susțină respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răpândirii SARS-CoV-2 sunt fabricate în România, la Zalău (măștile), respectiv la Cluj-Napoca (dezinfectanții).  Fiecare unitate de învățământ a primit câte 25.000 de măști și 50 de litri de dezinfectant concentrat pentru soluții.

Donațiile au fost făcute de către HeidelbergCement România, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România, și au ajuns și la școli din județele Hunedoara și Bistrița.

Edu2023 – Copii fericiți, comunități sustenabile  este un proiect inițiat de Centrul Step by Step și implementat cu susținerea financiară a companiei HeidelbergCement România. Proiectul se desfășoară în 11 localități din 3 județe – Hunedoara (Șoimuș, Băița, Chișcădaga, Hărțăgani, Boholț, Păuliș, Balata), Dâmbovița (Fieni, Pucioasa) și Neamț (Tașca, Bicaz). Proiectul vizează 2.000 de copii, 159 cadre didactice formate din 23 grădinițe și școli și susținerea cu materiale de ghidaj a aproape 3.000 de părinți.

Continua sa citesti

Actualitate

Bogdan Ene – Aur la Campionatul Național de Culturism și Fitness la Juniori

Publicat

pe

Slider

Tânărul din Piatra Neamț, în vârstă de 19 ani, a participat în perioada 23-24 octombrie la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness la Juniori din Cluj Napoca.

Bogdan Ene, legitimat la Clubul Sportiv „Steel-Man” Târgu-Neamț și antrenat de către Gligor Mosor, s-a clasat pe locul 6 Campionatul Mondial de Juniori și pe locul 1 la Campionatului Național.

Locul 1 la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness a fost câștigat tot de un român, așadar România a devenit Campioană Mondială.

„România a adus aurul, nu de mine pentru că m-am clasat pe poziția 6 la Campionatul Mondial de Juniori dar un sportiv român a adus aurul la categorie, ceea ce este cel mai important. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încurajări, mulțumesc părinților mei, prietenilor mei, clubului C.S. Steel-Man, mulțumesc lui Claudiu Ionuț Zaharia pentru dietă și suportul moral, mulțumesc domnului Mosor Gligor pentru că a venit până în Cluj și m-a susținut și m-a ajutat cum a putut mai bine. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc celor din Lotul Național pentru că m-au selectat și au avut încredere în mine că voi reuși. România a obținut aurul!”a scris Bogdan Ene pe profilul său de Facebook.

„Țin să îl felicit pe Bogdan Ene pentru performanța atinsă deoarece datorită numărului mic de participanți datorită pandemiei s-au comasat 2 categorii unde a și participat Bogdan. Felicit și pe părinții lui Bogdan Ene pentru suportul acordat lui și de asemenea pentru încurajarea spre excelență în sport.
Mulțumim antrenorilor de lot Costel Torcea și Gusty Moldovan pentru selecția lui Bogdan pentru mondiale.
Mulțumim FRCF – Federația Română de Culturism și Fitness !

Îi încurajez pe toți tinerii și nu numai să practice sportul și de ce nu să ajungă la performanța lui Bogdan Ene.” a declarat

Mosor Gligor,  președintele Clubului Sportiv Steelman și îndrumătorul lui Bogdan.

Continua sa citesti

Actualitate

Organizarea de evenimente private INTERZISĂ

Publicat

pe

Slider
Transmitem, spre informarea cetăţenilor oraşului, Hotărârea CJSU Neamţ cu nr. 64 din 16 octombrie 2020 referitoare la stabilirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice.
O măsură importantă ce se regăseşte în această hotărâre este obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise, în localităţile de pe raza judeţului Neamţ, cum sunt pieţele, târgurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale şi în proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii.
Aducem în atenţia locuitorilor oraşului şi a operatorilor economici de profil faptul că este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, etc) în spaţii închise şi deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.
Rugăm cetăţenii oraşului să respecte regulile de igienă recomandate de autorităţi şi de distanţare socială pentru a păstra oraşul nostru printre localităţile cu o incidenţă scăzută a cazurilor şi pentru a evita instituirea unor măsuri mai drastice.

Continua sa citesti

Popular