31. martie 2020

Este al treilea deces cauzat de COVID-19 în România

Vasile Ouatu (70 de ani), om de afaceri din Piatra Neamț și fost președinte al echipei Unic, din localitate, a decedat duminică seară, 22 martie, infectat cu coronavirus.

Este al treilea deces cauzat de COVID-19 în România. Ouatu fusese internat la Spitalul Județean Piatra Neamț, după ce fusese depistat pozitiv pe 19 martie.

Coronavirus în România | Cine a fost Vasile Ouatu

Vasile Ouatu a fost viceprimar al orașului Piatra Neamț și președinte al formației de volei feminin din oraș.

De asemenea, el avea un restaurant în care se țineau petreceri cu sute de oameni, înaintea apariției crizei COVID-19 în România.

Anterior diagnosticului, Vasile Ouatu a participat alături de zeci de nemțeni la un concurs de dans sportiv, scrie presa locală. Alte două persoane care au luat parte la același eveniment au fost depistate pozitive cu coronavirus.

Omul de afaceri avea mai multe afecțiuni cronice, precum diabet și hipertensiune arterială. Din informațiile existente, se pare că nu călătorise în străinătate și nu intrase în contact cu vreo persoană infectată.

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *


Despre

Neamt24.ro este un site de stiri si actualitati de ultima ora. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutati din toate domeniile!


CONTACTEAZA-NE