Connect with us

Video

Elisabetta Cuibar, copilul care cheama cu un strigat de durere parintii acasa.

Publicat

pe

Elisabetta Cuibar (11 ani) lanseaza “Frunzulita lozioara”, o piesa sensibila, in care micuta artista da glas dorului copiilor dupa parintii plecati in strainatate, pentru a le croi un trai mai bun.

Banii sau dragostea parinteasca, ce este mai important pentru un copil sa primeasca la varsta copilariei, varsta inocentei, cand este incapabil sa inteleaga greutatile vietii? O dilema actuala a societatii romanesti, cand foarte multe familii traiesc dezbinate, cand multi parinti se despart de copii in speranta unui trai mai bun.“Piesa s-a nascut din compasiunea mea pentru unii dintre prietenii mei, care au ramas fara parinti.

Chiar daca sunt mica, stiu sa fac diferenta dintre ce inseamna sa ai mama si tatal aproape si cum este sa vorbesti cu ei la cateva zile si sa-I vezi in carne si oase o data sau de doua ori pe an. Vad tristetea in ochii prietenei mele bune, in ciuda faptului ca pare sa nu-i lipseasca nimic. Vreau sa-I multumesc profesoarei mele dragi, Maria Tanasa, fara de care piesa nu s-ar fi nascut si care mi-a inoculat dragostea pentru priceasna si cantecul biseriesc”, spune Elisabeta.ELISABETTA CUIBAR este un copil carismatic, cu un suflet curat si sincer, care-si rasfira toata dragostea in cantec. Din leagan, cantecul ii este toiag de drum si cel mai bun prieten. Sustinuta de familie si de mentorul ei, profesoara MARIA TANASA din Falticeni, micuta obtine succes dupa succes – la doar 11 ai,  surprinde prin performantele sale muzicale, fiind cea mai premiata artista nemteana a momentului. Intr-un singur an, ea a castigat 30 de premii nationale si internationale, inclusiv marile trofee, in cadrul unor festivaluri de gen.

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

VIDEO. Fericire în pași de dans! Jerusalema Challenge, la Restaurant Onix Agapia

Publicat

pe

De

Jerusalema 2020

Dansul a fost înregistrat în curtea Restaurant Onix Agapia de membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topoliței. Cei de la Restaurant Onix Agapia s-au alăturat și ei mișcării Jerusalema Dance Challenge care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

”Cine zice că târgnemțenii nu fac față provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-o mișcare plină de energie de către membrii trupei de dans Alex Dance Club și Ansamblul folcloric Valea Topolitei! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au transmis cei de la Restaurant Onix Agapia.

Realizatorul filmulețul, Gheo Damian, speră sa aibă mare priză la public și să adune sute de comentarii și redistribuiri.

Continua sa citesti

Actualitate

VIDEO – Străzi în stare deplorabilă în cartierul Blebea

Publicat

pe

În urma ploilor din zilele trecute și a cantităților mari de apă înregistrate, au ieșit la iveală problemele ce țin de drumurile neasfaltate din cartierul Blebea din orașul Târgu Neamț. Un cetățean a surprins în câteva imagini starea în care se află aceste străzi principale.

Cartierul Blebea, deși nu arată a cartierul unui oraș, ci mai degrabă un sat, este singura zonă din orașul Târgu Neamț care nu beneficiază de străzi asfaltate. Locuitorii speră an de an la această schimbare majoră pentru Blebea, însă de fiecare dată rămân dezamăgiți.

Cetățeanul care a surprins în imagini drumul pietruit și plini de gropi a postat pe un grup de Facebook indignarea sa asupra situației. 

Cetățenii fac apel la autoritățile responsabile pentru străzi asfaltate și în condiții bune. Imaginile video vorbesc de la sine.

VIDEO:

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO – VIDEO | Alianța USR Plus+ și-a lansat candidatul pentru Primăria orașului Târgu Neamț

Publicat

pe

  Luni, 10 august 2020, a avut loc evenimentul de lansare a candidatului la Primăria orașului Târgu Neamț din partea USR Plus+, Adrian Nistor și a candidaților pentru Consiliul Local.

 

 

Prima care a luat cuvântul a fost Marinela Apostol, în calitate de reprezentant al candidaților la Consiliul Județean. „Ne aflăm aici pentu a lansa candidaturile colegilor noștri din alianța USR Plus+ Târgu Neamț. […] Prin candidații noștri ne propunem să aducem Plus valoare în consiliile locale, să elaborăm proiecte prin care să îmbunătățim nivelul de trai al cetățenilor. Ne propunem să continuăm proiectele pentru infrastuctură deja începute, iar unde nu sunt să demarăm proiecte pentru a aduce apa curentă, gazul și canalizarea în toate comunele din județul Neamț. Un alt proiect pe care ni-l propunem la nivelul județului Neamț este un învățământ standard european.”

 

 

 

 

 

 

 

A preluat cuvântul președintele USR Târgu Neamț, Iulian Popa, care și-a prezentat candidații în funcțiile de primar și consiliu local. „Voi începe prin a prezenta candidatul la Primăria orașului Târgu Neamț. El este domnul Adrian Nistor, o figură foarte cunoscută a orașului, un om integru, născut și crescut în comunitatea târgnemțeană.

Sunt Adrian Nistor și sunt candidatul alianței USR Plus+ în funcția de primar al orașului Târgu Neamț. Am 59 de ani, m-am născut în Târgu Neamț, orașul străjuit de secole de măreața Cetatea Neamțului, am copilărit într-un sat apropiat, unde părinții mei au fost învățători, cu un nume desprins tot din istoria cetății, satul Plăieșu. […] Cu toții ne-am reconsiderat prioritățile în ultimele luni, și știu că mulți dintre noi au trecut sau trec prin momente dificile. Avem speranța că împreună vom depăși cu bine această criză. […] În alegerile locale vrem să dovedim că România se poate dezvolta cu o administrați cinstită, USR Plus. ” Cu aceste cuvinte ne-a prezentat Adrian Nistor, candidatul alianței USR Plus+ în funcția de primar al orașului Târgu Neamț, viziunile lui asupra schumbărilor ce le poate aduce orașului. Este un om al poporului și își dorește tot ce e mai bine pentru comunitatea sa.

 

A urmat prezentarea primilor 4 consilieri locali. Iulian Popa este cel de-al doilea pe lista consilierilor. „Am 36 de ani, sunt soț și tatăl a trei copii. Am absolvit Academia Militară iar actualmente sunt antreprenor. Mă aflu astăzi aici în zi emblematică, de 10 august, nu doar pentru a comemora zi de Doliu Național pentru democrația românească, ci pentru a participa, efectiv, la reclădirea democrație, cărămidă cu cărămidă.[…] Cetățenii au nevoie ca administrația locală să rezolve marile probleme ale orașului.

 

 

 

 

Nuțu Cătalin și Cojoc Octavian sunt ceilalți consilieri locali care speră să schimbe sistemul politic actual într-unul fără corupție și minciună. Prezentările lor dar și ale restul candidaților le găsiți în videoclipul următor:

 

Continua sa citesti

Popular