BREAKING NEWS
19. februarie 2020

Din nou la protest pe 24 ianuarie, de Mica Unire, la primul metru de autostradă din Moldova

Nemulțumit că nu a primit niciun răspuns de la Guvernul României cu privire la începerea și finalizarea autostrăzii Moldovei, antreprenorul sucevean anunță un nou protest vineri, 24 ianuarie, de la ora 15.00, la metrul de autostradă construit de el.

“Era și timpul să recunosc că sunt un… Băgător în seamă ))

Stop! Gata cu incertitudinea, nu vă mai agitați, s-a clarificaaat!

Declarație pe propria răspundere: sunt Bă’ gător în seamă și cu asta basta (aici includeți voi toată colecția de atribute: țăran, umblu după reclamă și atenție etc. Nu mai repet). Ca atare, să aveți asta în vedere pe viitor, când îmi voi exercita atribuțiile funcției. Am încheiat și subiectul ăsta, da? Ca să priceapă și analiștii anchilozați cu telefonul în mână pe colacul de wc, până ce le-amorțesc copitele.Și ca să fiu asumat până la capăt, m-am asigurat că nu atentează nimeni la titlul solemn cu care m-am încununat: AM ÎNREGISTRAT DENUMIREA CA MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OSIM. Ca nu cumva să se găsească alți ”nebăgători în seamă”, alți deontologi-neprihăniți și făpturi imaculate, pe care să-i pună păcatu’ să se ia de emblema mea!

Prin urmare, dacă aveți tentative să-mi jecmăniți invenția, o să plătiți taxă ”de jmecher” la băiatu’ și nu-i exclus să vă treziți cu vreun proces. (rețineți, am avocat puternic!). Nu glumesc, cerere de înregistrare marcă OSIM 2020/00358. Prin urmare, maximă atenție cu băgarea-n seamă. În viitor poate să vă coste )) Și acum să-i văd pe ăia care se tăvălesc, cum se vor abține! Ai’ ai’ ai’… mă umplu de cash!

Și ca să-mi practic meseria, pe 24 ianuarie 2020, de Mica Unire, voi fi la datorie. Cum unde? La 1 Metru de Autostradă (Suceava, Cumpărătura). Ora? Parcă n-ați ști… Deja e clasică: ora 15:00. De ce merg acolo? E foarte simplu: am întrebat Guvernul dacă are ceva noutăți cu privire la autostrada de la noi și m-a pus pe silent. Poate își imaginează că ne-am mutat cumva din Moldova… Dar noi tot aici stăm, n-am plecat. Recunosc, sunt și nervos deoarece mi-e tot mai clar că peticul ăsta de beton va rămâne singura autostradă a Moldovei (cea mai săracă regiune a României).

Probabil că de la București nu se vede suficient de clar borna ”kilometrică” de la metrul de autostradă, așa că m-am gândit ca vineri să facem borna… UN PICUȚ MAI VIZIBILĂ. 😉 😉 😉

Ce facem acolo? Fiecare face ce vrea… (eu de pildă, încă mă mai gândesc…) dar ceilalți pot să scrie o scrisoare pt. guvern, poate lor le răspunde… Foi și pixuri aduc eu. Aaa, și cutie poștală, era să uit : ))) Mă rog, important e să fim acolo.

Nu facem hore patriotice de Ziua Unirii. Doar ne întrebăm retoric ce-ar zice Cuza dacă ar vedea că după 162 ani, Moldova e conectată cu Țara Românească prin aceeași rețea de drumuri ca-n 1859… Și mai am o curiozitate personală: dacă mai există muritori care încă vor autostradă?! Dacă da, le strâng mâna, facem o poză și plecăm acasă. Atâta, câteva minute, nimic mai mult.

Observ că au cam dispărut doritorii de autostrăzi. E greu să mai strigi când nu te-ascultă nimeni, dar dacă mai existăm câțiva zăpăciți, eu zic să fim #unPICUȚmaiVIZIBILI.

p.s.1: ORICINE e binevenit.

p.s.2: Nu mai sper la mii de oameni (cum puneam botu’ pe vremuri, când eram mai tânăr) dar dacă suntem 10-20 de inși care ÎNCĂ mai visăm la normalitate, eu sunt împăcat… Vineri, 24 ianuarie 2020, ora 15:00, Cumpărătura, Suceava. Pentru că nu se mișcă absolut nimic, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de facebook.

#bîs #unpicuțmaivizibil #moneymaker #PRObăgarenseamă #trademark

sursa:realitateadesuceava.net

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *


Despre

Neamt24.ro este un site de stiri si actualitati de ultima ora. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutati din toate domeniile!


CONTACTEAZA-NE