Connect with us

Actualitate

Dezbaterea publică a Bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2019

Publicat

pe

Invităm cetățenii orașului, agenții economici de pe rază orașului TârguNeamț și reprezentanți ai ONG-urilor locale participe la dezbaterea publică a Bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2019 ce va avea loc marți, 2 aprilie 2019, în Sala de Ședințe a Primăriei orașului TârguNeamț. Persoanele interesate pot consulta proiectul pe pagina de internet a instituției la secțiunea Dezbateri Publice https://www.primariatarguneamt.ro/proiecte-supuse-dezbaterii-publice-2  sau la Biroul 5 – Relații Publice. De asemenea, pot fi transmise propuneri, sugestii ce vor fi discutate în cadrul dezbaterii publice.

sursa:Primăria Târgu-Neamț

Actualitate

Drum lin spre cer, prof. Gigel Bîrliba

Publicat

pe

A încetat din viață prof. Gigel Bîrliba, artist plastic și profesor de istorie. Transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor de breaslă și tutror celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să îl așeze la odihna cea bună!

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular