Connect with us

Actualitate

VIDEO Detergenți eco la dozator în Târgu Neamț

Publicat

pe


Pe piața din România încep își facă apariția detergenții ecologici pentru rufe și totodată pentru curățarea și igienă casei. Primul magazin de acest fel a apărut și în Târgu Neamț.

Consumatorii economisesc 40% din valoarea produsului.

Produsele sunt vândute la dozator, astfel încât consumatorul nu mai plătească și prețul ambalajului. „Pentru sunt disponibili la dozator, omul poate folosească același flacon de fiecare dată când vine cumpere și astfel economisește până la 40% din valoarea produsului”.

Spălare manuală și automată

Detergenții sunt disponibili într-o gama variată: detergent ecologic, detergent Marsilia, cel cu miros specific săpunului de demult, detergent pentru rufe negre, pentru curățarea petelor, gel de vase biodegradabil cu arome, gel pentru pahare, folosit de obicei la mașinile de spălat automate din baruri, detergenți pentru pardoseală, detergent universal și o gama largă de produse pentru curățarea casei. Produsele pot fi folosite atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată.

„Flaconul este încărcat cu detergent, este cântărit și apoi se pune eticheta cu produsul achiziționat. Noutatea constă în faptul fiecare poate cumpere cât vrea, nu i se impune o cantitate“.

Prețurile produselor ecologice încep de la 7 lei pentru kilogramul de balsam de rufe, până la 10 lei pentru kilogramul de detergenți pentru pardoseală. Magazinul se găsește în Târgu Neamț lângă cofetăria Ioana.

 

 

Continua sa citesti
1 Comment

1 Comment

  1. Nicoleta

    9 octombrie, 2019 at 1:41 pm

    Au produse foarte bune , pe care le recomand cu drag si au arome deosebite care se imprimă in haine , in mediu , inrtr-un cuvant sunt foarte bune si ieftine ! Au detergenți ptr. haine ! Au detergenți de vase, detergeni de faianță , detergenți de inox, detergenti ptr , greșite, faianță, inox, ptr. Grupul sanitar !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Actualitate

Anunț de la APA SERV – apă furnizată cu presiune scăzută

Publicat

pe

Anunt primit la ora 08.35 de la CJ APASERV SA

Din cauza consumului mare de apă la nivelul Comunei Bălţăteşti, Comunei Agapia şi Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută în comuna Bălțătești, Comuna Agapia și în Orașul Tg. Neamț (strada Mărășești și strada Biruinței), existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 25.09.2020 ora 09,00 până sâmbătă 26.09.2020 ora 08,00.

 

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze apa potabilă distribuită prin sistemul de alimentare cu apă, numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei

Continua sa citesti

Popular