Connect with us

Actualitate

VIDEO Detergenți eco la dozator în Târgu Neamț

Publicat

pe


Pe piața din România încep își facă apariția detergenții ecologici pentru rufe și totodată pentru curățarea și igienă casei. Primul magazin de acest fel a apărut și în Târgu Neamț.

Consumatorii economisesc 40% din valoarea produsului.

Produsele sunt vândute la dozator, astfel încât consumatorul nu mai plătească și prețul ambalajului. „Pentru sunt disponibili la dozator, omul poate folosească același flacon de fiecare dată când vine cumpere și astfel economisește până la 40% din valoarea produsului”.

Spălare manuală și automată

Detergenții sunt disponibili într-o gama variată: detergent ecologic, detergent Marsilia, cel cu miros specific săpunului de demult, detergent pentru rufe negre, pentru curățarea petelor, gel de vase biodegradabil cu arome, gel pentru pahare, folosit de obicei la mașinile de spălat automate din baruri, detergenți pentru pardoseală, detergent universal și o gama largă de produse pentru curățarea casei. Produsele pot fi folosite atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată.

„Flaconul este încărcat cu detergent, este cântărit și apoi se pune eticheta cu produsul achiziționat. Noutatea constă în faptul fiecare poate cumpere cât vrea, nu i se impune o cantitate“.

Prețurile produselor ecologice încep de la 7 lei pentru kilogramul de balsam de rufe, până la 10 lei pentru kilogramul de detergenți pentru pardoseală. Magazinul se găsește în Târgu Neamț lângă cofetăria Ioana.

 

 

Continua sa citesti
1 Comment

1 Comment

  1. Nicoleta

    9 octombrie, 2019 at 1:41 pm

    Au produse foarte bune , pe care le recomand cu drag si au arome deosebite care se imprimă in haine , in mediu , inrtr-un cuvant sunt foarte bune si ieftine ! Au detergenți ptr. haine ! Au detergenți de vase, detergeni de faianță , detergenți de inox, detergenti ptr , greșite, faianță, inox, ptr. Grupul sanitar !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular