28. mai 2020
8 octombrie, 201911min9331
VIDEO Detergenți eco la dozator în Târgu Neamț


Pe piața din România încep își facă apariția detergenții ecologici pentru rufe și totodată pentru curățarea și igienă casei. Primul magazin de acest fel a apărut și în Târgu Neamț.

Consumatorii economisesc 40% din valoarea produsului.

Produsele sunt vândute la dozator, astfel încât consumatorul nu mai plătească și prețul ambalajului. „Pentru sunt disponibili la dozator, omul poate folosească același flacon de fiecare dată când vine cumpere și astfel economisește până la 40% din valoarea produsului”.

Spălare manuală și automată

Detergenții sunt disponibili într-o gama variată: detergent ecologic, detergent Marsilia, cel cu miros specific săpunului de demult, detergent pentru rufe negre, pentru curățarea petelor, gel de vase biodegradabil cu arome, gel pentru pahare, folosit de obicei la mașinile de spălat automate din baruri, detergenți pentru pardoseală, detergent universal și o gama largă de produse pentru curățarea casei. Produsele pot fi folosite atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată.

„Flaconul este încărcat cu detergent, este cântărit și apoi se pune eticheta cu produsul achiziționat. Noutatea constă în faptul fiecare poate cumpere cât vrea, nu i se impune o cantitate“.

Prețurile produselor ecologice încep de la 7 lei pentru kilogramul de balsam de rufe, până la 10 lei pentru kilogramul de detergenți pentru pardoseală. Magazinul se găsește în Târgu Neamț lângă cofetăria Ioana.

 

 

One comment

  • Nicoleta

    9 octombrie, 2019 at 1:41 pm

    Au produse foarte bune , pe care le recomand cu drag si au arome deosebite care se imprimă in haine , in mediu , inrtr-un cuvant sunt foarte bune si ieftine ! Au detergenți ptr. haine ! Au detergenți de vase, detergeni de faianță , detergenți de inox, detergenti ptr , greșite, faianță, inox, ptr. Grupul sanitar !

    Reply

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *