Connect with us

Politica

Curajul și determinarea de a candida pentru Primăria comunei Văleni

Publicat

pe

Slider

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Tânăr, independent și cu inițiativă – Vlad Peiu candidează la Primăria Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Slider

Vlad Peiu, antreprenor și pasionat de sport, candidează pentru funcția de primar al orașului Târgu Neamț  și este pregătit să înceapă schimbarea în bine a orașului. În interviul cu tânărul independent îl veți descoperi exact așa cum este el și veți realiza dacă este potrivit sau nu pentru această importantă funcție.

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | Mihai Vornicu – alături de oamenii din comuna Timișești

Publicat

pe

Slider

Mihai Vornicu candidează pentru funcția de primar al comunei Timișești și este pregătit să preia atribuțiile unui edil implicat. Această funcție nu înseamnă doar responsabilitatea administrației unei localități ci și implicarea în viața cetățenilor în mod activ.

Cel mai important lucru pe care un primar trebuie să îl facă este să cunoască oamenii locului și să le afle problemele și supărările, iar Mihai Vornicu a început să facă asta înainte de a ocupa această funcție. Mergând din poartă în poartă pe ulițele satelor din Timișești, Mihai Vornicu a întâlnit oameni gospodari și mândri de munca lor însă nemulțumiți de actuala conducere și de lucrările neterminate sau prost efectuate.

Cetățenii sunt nemulțumiți de lipsa canalizării și a apei curente în unele sate, de drumurile neasfaltate, sunt nemulțumiți că nu au un dispensar sau un cămin cultural. Mihai Vornicu este pregătit să schimbe aceste lucruri și să facă din comuna Timișești o localitate modernă, fără lipsuri și de care locuitorii să fie mândri.

Promisiunile noastre nu vor rămâne doar promisiuni! Ceea ce promitem putem realiza și o vom face! Așa este corect! Fiecare cetățean al comunei Timișești va ajunge să dispună de ceea ce are nevoie, de drepturile lui. Reușim împreună! Gândește-te la drepturile tale și votează responsabil! Te invit la vot pe 27 septembrie 2020” a declarat Mihai Vornicu, candidat la funcția de primar al comunei Timișești din partea alianței USR Plus+.

Continua sa citesti

Politica

Dan Barna despre Mihai Vornicu USR Plus + Timișești

Publicat

pe

De

Slider

Duminică, 20 septembrie 2020, a avut loc la Roman conferința de presă ce l-a avut în centrul discuției pe Dan Barna, membru al Camerei Deputaților din 2016 și președinte al Uniunii Salvați România. Mihai Vornicu, candidat la funcția de primar al comunei Timișești din partea alianței USR Plus+ este susținut de către Dan Barna.

Mihai vorbește, pur și simplu, despre utilitățile unei comune civilizate, drum, canal, apă, lucrurile acelea de care avem cu toții nevoie pentru a putea vorbi de o țară ca afară. 27 septembrie, mergeți cu toții la vot! Votați USR Plus+ pe toate listele, și la consiliul Județean și la consiliul local, acolo în Timișești și mai ales, Mihai Vornicu primar. Împreună puteți face o viață mai bună în Timișești!” – a spus Dan Barna despre candidatul Mihai Vornicu.

 

 

Continua sa citesti

Popular