Connect with us

Bicaz

Concurs organizat de Fdl Speranta Tg. Neamt

Publicat

pe

1. Da LIKE paginii de facebook a fundatiei;

2. Distribuie la toti prietenii tai postarea referitoare la firmele si persoanele autorizate care doresc sa sponsorizeze fara costuri suplimentare fundatia.
Postarea este disponibila pe site: http://bit.do/en6B3

si pe facebook: http://bit.do/en6Ch

Concursul se desfăşoară în perioada 25 – 30 iunie 2018. Persoana câştigătoare va fi aleasă prin tragere la sorţi în data de 2 iulie şi va fi contactată pe contul personal de facebook. Castigatorul concursului va intra in posesia tricoului personalizat în maxim 3 zile de la data la care primim de la el textul sau imaginea dorita.

Succes!

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO Turist salvat de pe vârful Muntelui Ceahlău

Publicat

pe

De

Salvamont Neamț a intervit cu două echipe în zona înaltă a Masivului Ceahlău pentru acordarea primului ajutor și evacuarea unui turist cu probleme grave de sănătate. Acțiunea a fost îngreunată de condițiile meteo , ceață densă și viscol la nivelul cotei 1800.
Victima a fost coborâtă din munte și în jurul orei 18 .40 predată echipajului SJA Neamț.
Victima este un bărbat de 54 de ani, din Galați, care a ajuns în incapacitatea de a se mai deplasa din cauza unei hernii inghinale care a cedat.
Sursa: Salvamont Neamț

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO | Donație de măști și dezinfectanți pentru școlile din Bicaz și Tașca

Publicat

pe

Unitățile de învățământ, în care Centrul Step by Step desfășoară programul Edu2023, au beneficiat de o donație de 150.000 de măști și 300 de litri de dezinfectanți profesionali. Printre școlile care au primit această donație se află și școli din localitățile Bicaz și Tașca din Neamț.

Mulţi elevi provin din familii cu situaţie materială modestă care nu-şi pot permite achiziţia frecventă a măştilor şi vom putea veni în sprijinul lor oferindu-le o protecţie adecvată, inclusiv prin utilizarea produselor dezinfectante. Mai mult, valoarea acestor produse ne asigură posibilitatea reorientării unor resurse financiare proprii către susţinerea activităţii educaţionale prin mijloace moderne (calculator, camere video etc) atât de necesare în perioada actuală.” a transmis prof. Rodica Iorga, directoarea Liceului „Carol I” Bicaz într-un mesaj de muțumire.

Materialele menite să susțină respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răpândirii SARS-CoV-2 sunt fabricate în România, la Zalău (măștile), respectiv la Cluj-Napoca (dezinfectanții).  Fiecare unitate de învățământ a primit câte 25.000 de măști și 50 de litri de dezinfectant concentrat pentru soluții.

Donațiile au fost făcute de către HeidelbergCement România, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România, și au ajuns și la școli din județele Hunedoara și Bistrița.

Edu2023 – Copii fericiți, comunități sustenabile  este un proiect inițiat de Centrul Step by Step și implementat cu susținerea financiară a companiei HeidelbergCement România. Proiectul se desfășoară în 11 localități din 3 județe – Hunedoara (Șoimuș, Băița, Chișcădaga, Hărțăgani, Boholț, Păuliș, Balata), Dâmbovița (Fieni, Pucioasa) și Neamț (Tașca, Bicaz). Proiectul vizează 2.000 de copii, 159 cadre didactice formate din 23 grădinițe și școli și susținerea cu materiale de ghidaj a aproape 3.000 de părinți.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Popular