05. iulie 2020
11 mai, 20184min23400
Târgnemțean care ne reprezintă în catalogul bărboșilor

Salut, Andrei! Ești imaginea lunii mai. Ne povestești cum a fost experiența fotoshooting-ului pentru calendar?

Fotoshootingul a fost executat cu naturalețe și profesionalism, într-un cadru liniștit și prietenos, ceea ce m-a făcut să mă simt în elementul meu. O experiență drăguță care m-a făcut să vreau să se repete.

Care sunt cele mai importante trei lucruri care ți-au confirmat că barba este alegerea perfectă pentru tine?

Barba, pentru mine, este și a fost mereu ceva natural și la timpul ei. Nu am avut nevoie de confirmare pentru asta din partea nimănui, dar dacă e să enumăr lucruri care mă asigură constant că e ce trebuie aș spune: faptul că exprimă la exterior ceea ce simt în interior, modul cel mai simplu de a fi remarcat în mulțime și plusul de personalitate pe care îl oferă, profitând din plin de boost-ul de încredere de sine cu care vine la pachet.

Știm că meseria de economist impune seriozitate. Cum crezi că te-a ajutat barba în acest sens?

Oamenii cu viziune și perspective largi, au văzut, când vine vorba de profesie, prin barba mea, omul dezinvolt care nu gândește mereu după șablon și execută robotic sarcini, omul creativ, omul rebel în idei, concepții și puncte de vedere, dar care știe să echilibreze latura conservatoare cu gândirea „outside the box”. Îmi place să cred că ceea ce exprimă barba mea, mă face să fiu omul de nișă, care, pus la locul potrivit, face diferența!

Barba nu este chiar pentru oricine. Cum ai descrie tu personalitatea unui bărbos?

Bărbosul este acela care are atât de multe de exprimat încât dau pe afară…prin barbă. Și prin asta iese în evidență. Este adevărat, nu e pentru oricine. Doar răbdarea de a o crește spune multe despre respectiva persoană, ca să nu mai vorbim de atitudinea cu care porți barba și modul persuasiv cu care exprimi că ești diferit fără a părea infatuat.

Care este rutina ta zilnică de îngrijire a bărbii? Ai un produs de care nu te poți lipsi?

Îmi place să am uscătorul de păr și uleiul de barbă mereu la îndemână. În rest totul decurge rapid și cu rezultate mulțumitoare: spălat zilnic, uscat, ulei pentru hidratare, miros și strălucire și asta e tot!

Ce sfaturi ai vrea să le oferi celorlați bărboși din comunitatea NIVEA MEN?

Sfat pentru bărboși? Dacă nu o faceți încă, purtați-vă barba ca o extensie a propriei personalități și nu ca pe un trend ce vă definește o perioadă. Întoarceți cât mai multe priviri prin bunul gust cu care aveți grijă de barba voastră și nu uitați: cu o barbă mare vine și o responabilitate mare! 😉

Photo credit: Alex Galmeanu

Publicată de NIVEA MEN RO pe 10 Mai 2018

Comenteaza

Adresa dvs. de mail nu va fi publicata pe site. Campurile obligatorii sunt marcate cu *