31. martie 2020

Bogdan Tanasa a reuşit să cumpere un aparat pentru depistarea coronavirusului, în valoare de 55.000 de euro, destinat Spitalului din Iași

Fondatorul Asociaţiei Casa Share a cumpărat un dispozitiv medical care efectuează teste de laborator pentru depistarea coronavirusului, pe care îl va dona Spitalului de Boli Infecţioase “Sf Parascheva” din Iaşi în momentul în care acesta va ajunge în ţară.

Fondatorul Asociaţiei Casa Share, Bogdan Tănasă, a declarat că în prealabil s-a consultat cu specialiştii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi şi pentru achiziţionarea dispozitivului a plătit 55.000 de euro, dublul sumei pe care o preconizase iniţial, conform Agerpres.ro.

“Vești pozitive. Am zis că fac și am făcut! Vorbele mele sunt faptele. Aparatul de testare, care o să facă 450 teste pe zi, a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase. Fără ajutorul vostru, al tuturor, acest lucru nu ar fi fost posibil! Așa că primul lucru pe care-l fac, este să vă MULȚUMESC VOUĂ tuturor!Acum, vreau să le spun mulțumesc și celor de la DHL, care chiar prin Directorul General, au adus aparatul la Iași. Celor de la Vamă le mulțumesc și lor că au fost operaționali și ne-au ajutat.

Vă mulțumesc că ați avut încredere în mine, DAR sunteți conștienți că implicându-vă, ne protejăm inclusiv pe noi și famiile voastre cu acest aparat de testare. ACUM și nu mâine trebuie să-i suținem pe Doctori, Asistente, Ambulanțieri și toți cei din linia întâi!

Să ne țină Dumnezeu sănătoși pe toți și NU uitați: evitați contactul cu alte persoane, stați acasă! Sunt fericit.

Casa Share salvează vieți!❤️🇷🇴🙏”

SURSA:

Bogdan Tanasa
Bogdan Tanasa
Bogdan Tanasa
Bogdan Tanasa
Bogdan Tanasa

Bogdan Tanasa


Despre

Neamt24.ro este un site de stiri si actualitati de ultima ora. Urmareste-ne pentru a fi la curent cu noutati din toate domeniile!


CONTACTEAZA-NE