Connect with us

Actualitate

Bărbat înecat în lacul Izvorul Muntelui

Publicat

pe

A fost găsit un bărbat în vărstă de 44 de ani în lacul Izvorul Muntelui din Poiana Teiului, în dimineața zilei de 19 iulie. S-a intervenit cu o autospecială de stingere, o barcă și o ambulanță SMURD pentru căutarea bărbatului.

Bărbatul se afla la pescuit cu o altă persoană în vârstă de 49 de ani, ambii fiind din Borca. În jurul orei 5:30, bărbatul de 49 de ani a anunțat la 112 că nu-și mai găsește amicul. La fața locului au fost trimiși pompierii ISU de la Poiana Teiului, care au demarat căutări, bărbatul fiind găsit decedat în apă, la o distanță nu foarte mare de mal.

Bărbatul de 49 de ani a declarat polițiștilor că s-ar fi dus la mașină să ia o patură, iar când s-a întors, nu l-a mai găsit pe bărbat, a declarat Dimitrie Mocanu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

„Misiunea a fost destul de dificilă, fiindcă zona în care a căzut bărbatul este chiar la coada lacului și apa este adâncă. Pompierii au adus trupul la mal”, a declarat slt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru necropsie.

 

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular