Connect with us

Actualitate

Anunț pentru locuitorii comunei Vânători – Neamț

Publicat

pe

Ca urmare a creșterii cantităților de gunoi menajer și a impunerii la plată a primăriei cu sume mari la Fondul de Mediu, suntem obligați să luăm măsuri urgente de reducere a cantității de gunoi menajer și a creșterii cantității de gunoi selectat, astfel:

– Începând cu data de 14.07.2020 – marți, o echipă din cadrul Primăriri Vânători – Neamț va însoți mașina de salubrizare în vederea verificării și ridicării gunoiului menajer din fața locuinței dumneavoastră, atât la persoanele fizice, cât și juridice.

– Vă rugăm să respectați cu strictețe măsurile de mai jos:

  • NU scoateți decât gunoi menajer (provenit din locuință). Gunoiul menajer nu conține pământ, moluz, rumeguș, iarbă, cadavre de animale, gunoi grajdi, paturi, saltele, etc.
  • gunoiul menajer se ridică doar din fața locuinței dumneavoastră.
  • deșeurile selectate (plastic, hârtie sau metal) se vor ridica în fiecare zi de joi a săptămânii, în saci transparenți din fața locuinței dumneavoastră și din spațiile special amenajate.

Revenim cu rugămintea să respectați măsurile de mai sus, pentru reducerea cantității de gunoi menajer și creșterea cantității de gunoi selectat (obligativitatea colectării selective).

FACEM APEL LA RESPONSABILITATEA ȘI SPIRITUL CIVIC AL FIECĂRUI CETĂȚEAN!

reciclează

Actualitate

Hai la ski pe Pârtia Durău din Durău Park | PROGRAM

Publicat

pe

De

Începând de vineri (15 ianuarie), te așteptăm la ski, după următorul program:

Continua sa citesti

Actualitate

Vine gerul în România! Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Publicat

pe

De

Temperaturile vor începe să scadă treptat din 15 ianuarie începând din nordul României, urmând să atingem un vârf în intervalul 17 – 19 ianuarie 2021 în toată țara. Pe hartă e reprezentat vârful valului de ger, adică cele mai scăzute valori termice estimate de modelele numerice. Vremea va rămâne deosebit de rece și în dimineața zilei de 20 ianuarie în centru, nord și est, în timp ce în vest, sud-vest și sud vom consemna o încălzire ușoară și treptată a vremii. Din 21 ianuarie 2021, minimele și maximele termice vor începe să crească și în centru, nord și est.

SURSA: Meteo Alert Severe Weather – România

Continua sa citesti

Actualitate

Pe 21 ianuarie, Kaufland deschide primul magazin în Târgu Neamț

Publicat

pe

De

Kaufland deschide primul magazin din Târgu Neamț. Acesta a fost construit pe str. Castanilor , iar începând cu luna ianuarie (21) târgnemțeni vor putea merge aici la cumpărături.

Pe 21 ianuarie 2021, lanțul german de hypermarket-uri Kaufland  deschide o unitate la Târgu Neamț şi astfel, în anul financiar 2020, ce se încheie în februarie 2021 – o să aibă 13 magazine noi, scrie zf.ro.

 

Locuitorii din Târgu Neamț  vor avea, începând cu luna ianuarie, la dispoziție un nou hypermarket unde să își facă cumpărăturile. Lucrările la noul Kaufland au fost finalizate. Parcarea este și ea amenajată, marcajele trasate, iar muncitorii pun la punct ultimele detalii.

În urmă cu o lună, au început și angajările pentru noul centru comercial.

 

Continua sa citesti

Popular