Connect with us

Anunturi

ANUNŢ IMPORTANT pentru posesorii de autovehicule

Publicat

pe

itp auto rosca
ANUNȚ IMPORTANT!
INDISPONIBILITATE SISTEM INFORMATIC
Îmbunătățim și aducem un upgrade sistemului informatic al RAR.
Din acest motiv, în perioada 13 noiembrie 2020 (ora 14.00) – 16 noiembrie 2020 (ora 08.00), vom fi în imposibilitatea de a vă furniza orice fel de servicii care țin de evidența inspecțiilor tehnice periodice.
Prin urmare, în acest interval, inclusiv activitatea stațiilor ITP autorizate va fi suspendată, prestațiile ITP neputând fi înregistrate în sistemul informatic.
De asemenea, toate activitățile on-line vor fi suspendate, inclusiv site-ul www.rarom.ro, aplicația ”Istoric Vehicul” și programările.
Vă punem în vedere toate aceste aspecte pentru a vă oferi timp să verificați când expiră inspecția tehnică periodică a vehiculului dumneavoastră și să puteți acționa în consecință.
Am ales să facem aceste operațiuni de mentenanță și upgrade strict necesare în weekend pentru a limita cât mai mult posibil impactul asupra activităților dedicate dumneavoastră.
Aplicația informatică de evidență a inspecțiilor tehnice periodice (SIRAR) a funcționat fără sincope încă de la lansarea ei, în anul 2007.

Vă mulțumim pentru înțelegere si ne prezentăm scuzele pentru eventualele inconveniente!

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

APASERV – Probleme la distribuția apei potabile în Târgu Neamț

Publicat

pe

Anunţ primit de la CJ APASERV SA: Având în vedere efectuarea unor manevre specifice la conducta de aducțiune din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a Orașului Tg. Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând în unele zone și posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apa potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi, 26.11.2020, ora 20,00, până vineri, 27.11.2020 ora 19,00.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu .

 

Continua sa citesti

Actualitate

FOTO-VIDEO | Acțiune a Serviciului Rutier din cadrul IPJ Neamț

Publicat

pe

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, a organizat astăzi, 26 noiembrie, ora 07.30, o acțiune care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane, precum și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe drumurile publice din județul Neamț.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Acțiunea s-a desfășurat la ieșirea din municipiul Piatra Neamț ( zona Regiment).

 

 

Continua sa citesti

Actualitate

Dumnezeu sa il ierte! – A murit Gica Onu

Publicat

pe

A murit Gica Onu. Dumnezeu sa il ierte!

Sincere condoleante familiei indurerate!

Continua sa citesti

Popular