Connect with us

Actualitate

VIDEO „Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța” – Angajații CRRPH Păstrăveni

Publicat

pe

Stimați cetățeni !

În calitate de primar al comunei Păstrăveni,sunt extrem de îngrijorat de situația creată la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap ,unitate ce este în subordinea Consiliului Județean și aflată pe teritoriul localității noastre . În această noapte am fost contactat telefonic de mai mulți angajați ai centrului mai sus menționat, deoarece sunt nemulțumiți de faptul că sunt luați și transportați în mijlocul nopții la diferite unități medicale în urma diagnosticării cu sars cov 2 . Acestia precizează că nu manifestă niciun simptom și solicită refacerea testelor la o clinică autorizată din domeniul privat și izolarea lor la locul de muncă.

Eu nu mă opun prevederilor Ordonanței de Urgență, dar doresc luarea unor măsuri cât mai umane pentru liniștea întregii comunități și în special a întregului personal angajat al C.R.R.P.H.

Este surprinzător faptul că eu, în calitate de primar al comunei și președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, nu sunt informat corect și obiectiv de nici o autoritate îndreptățită să facă acest lucru, deși am sunat insistent pentru obținerea acestor informații. Răspunsul a fost unul de tip telegrafic : Ancheta este în derulare și că nu este de competența mea .

Sunt alături de cetățenii localităților noastre și salariații C.R.R.P.H în situația creată, dar recunosc că nu am nicio posibilitate legală să o rezolv de unul singur, precizând foarte clar că sunt preocupat de soarta întregii comunități.

Vă asigur, oameni buni, că vom lua toate măsurile legale și de sănătate pentru intrarea în normalitate a comunei noastre.

Vă rog să vă păstrați calmul , nădejdea și credința că totul va fi bine. Vă doresc multă sănătate vouă și familiilor voastre !Vom trece și peste asta ! Doamne ajută !

 

Primar,

Gorea Anton-Nicolai

”Apel disperat!!!!,Către instituțiile abilitate ale statului! Angajații CRRPH Păstrăveni, incarantinati de 14 zile suntem victimele unor măsuri eronate,ca urmare a depistării unor colegi în condiții destul de incerte cu covid 19.Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța generându se o stare de neimaginat și cu consecințe grave pentru copiii noștri,,,care ne văd răpiți și duși cu forța la spital,,ca niște animale fără drept de replică…Strigăte de disperare ale copiilor…Nu ne lăsa mămica, tăticule….Vă rugăm să intervenții până când nu apar și consecințe ale disperării!AJUTOR!!!”

Angajații CRRPH Păstrăveni

Continua sa citesti
Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

FOTO | 450 de grame de trufe negre culese ilegal în pădurea din zona Secu

Publicat

pe

4.000 de lei amendă pentru  a fost jackpot-ul zilei de 24 septembrie pentru 2 bărbați nemțeni.
Însoțiți de 4 câini antrenați pentru căutare, cei doi bărbați au fost depistați joi, 24 septembrie, de jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Vânători-Neamț în pădurea din zona Secu.
„Diamantele negre” au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Vânători-Neamț.

Continua sa citesti

Actualitate

COD PORTOCALIU de ploi în județul Neamț

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o avertizare meteorologică, valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 09:00 și 27 septembrie, ora 03:00 pe teritoriul Moldovei, inclusiv județul Neamț.

Începând cu după-amiaza zilei de sâmbătă, 26 septembrie, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată (vijelii puternice, grindină și frecvente descărcări electrice). Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp.

Interval de valabilitate: 26 septembrie, ora 09:00 –27 septembrie, ora 03:00

Fenomene vizate: ploi abundente, instabilitate atmosferică accentuată

Zone afectate: județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea

Continua sa citesti

Actualitate

Anunț de la APA SERV – apă furnizată cu presiune scăzută

Publicat

pe

Anunt primit la ora 08.35 de la CJ APASERV SA

Din cauza consumului mare de apă la nivelul Comunei Bălţăteşti, Comunei Agapia şi Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervoarele din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută în comuna Bălțătești, Comuna Agapia și în Orașul Tg. Neamț (strada Mărășești și strada Biruinței), existând şi posibilitatea sistării totale a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 25.09.2020 ora 09,00 până sâmbătă 26.09.2020 ora 08,00.

 

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze apa potabilă distribuită prin sistemul de alimentare cu apă, numai în scopul satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti, respectiv numai în scop potabil şi menajer.

Mulţumim pentru înţelegere!

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei

Continua sa citesti

Popular